За всички ни 2020 г. беше една луда година, а

...
За всички ни 2020 г. беше една луда година, а
Коментари Харесай

Мишо Шамара за безредиците в САЩ: Живели сме и в по-тежки времена

За всички ни 2020 година беше една луда година, а за рапъра Big Sha или както си го знаем от години у нас - Мишо Шамара, тя е още по-луда, защото живее в Съединени американски щати, а там от месеци във фокуса е освен Коронавирус, само че изборите за президент и всички кавги около сегашния държавен глава Тръмп.

Пред " На Кафе " Мишо Шамара призна, че чака ситуацията малко да се успокои след 20-и януари, когато властта отива в ръцете на Байдън, само че и подсети на всички - дано носим маски и да пазим себе си и ближните си. Въпреки че 2020 година беше тежка и с доста ограничавания и рискове, Шамара призна, че неговото потомство е живяло и в много по-тежки времена, визирайки 90-те години в България.



Към момента Шамара се занимава напълно с музика. В дома си има студио, в което записват доста хора, с които работи. Самият той не застава пред микрофона за момента, само че пък оказва помощ на млади реализатори освен в студиото, само че и при фотоси на клипове.

По неговия път решително върви и синът му, който също се споделя Мишо. През последната година Lil Sha записал албум и два клипа. Момчето е в последната година на гимназията, само че към този момент работи, като продуцира реализатори и следва стъпките на татко си.

Мишо Шамара призна, че синът му е цялостната му диаметралност - той е по-интровертен, мълчи си, следи в профил, по-спокоен е, само че когато стартира да работи, работи бързо и качествено.

Мишо Шамара има и щерка - Ани, която също е потърпевша от ограниченията към ковид. Момичето учи отдалечено и поради възбраните не може да практикува спорта, с който се е захванала - синхронно плуване.

А по какъв начин е прекарало фамилията на Шамара празниците? По български! На Бъдни вечер рапърът е приготвил някои постни ястия, други купил подготвени от български магазин в Чигако - градът, в който живее. Той описа още, че огромната българска общественост там пази всички обичаи на народа ни и даже на Йордановден е хвърлян кръст във водите на езерото Мичиган.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР