За всички нас е ясно, че мъжете много по-лесно се

...
За всички нас е ясно, че мъжете много по-лесно се
Коментари Харесай

Само за дами! Как да го накарате да не свършва бързо

За всички нас е ясно, че мъжете доста по-лесно се задоволяват в полово отношение. При дамите обаче не е по този начин. Те се нуждаят от доста милувки и внимание по време на любовната игра и по време на самия акт. Често срещан проблем при мъжете е преждевременното или прекомерно бързо приключване. Това не е сериозен проблем в женските очи, изключително, в случай че сътрудникът е добър ухажор и знае по какъв начин да ви задоволи даже и без истински сексуален акт. И въпреки всичко, преждевременната еякулация тормози доста мъже и дамите би трябвало да знаят по какъв начин да им оказват помощ да я преодолеят. По предписание би трябвало да си примирите, че първият път е бърз. Така е с съвсем всички мъже, изключително в по-млада възраст. Ако се случи сътрудникът ви да е също толкоз бърз и при идващите полови актове, значи би трябвало да се научите взаимно да си помагате за удължение на удоволствието.

Какво и по какъв начин е добре да вършиме?
Когато усетите, че той наближава края, е добре да прекъснете половия акт. Ако сте от горната страна, той просто би трябвало да ви спре или той самичък да го направи. Спрете за към минута и се отдайте на милувки и целувки. След това като продължите, несъмнено ще е за по-дълго време.

Сменяйте по-често позите.Така ще си помогнете да променяте точките, които се подтикват във въпросния миг и равнището на възбуденост ще се трансформира, в резултат на което половият акт ще се удължи.

Притискайте „ главичката “. Когато усети, че наближава края, вашият сътрудник може да хване и притисне главичката на пениса си. Това ще намали възбудата му. Не го правете вие, тъй като може да има противоположния резултат.

Поемайте самодейността. Противно на упованията, когато дамата е от горната страна, еякулацията може да се забави. Защо? Макар той да се възбужда доста като ви гледа, фактът, че вие контролирате придвижванията и вероятно забавяте темпото, може да се отрази благотворно на дължината на половия контакт.

Удължавайте любовната игра. Ако той е ужасно развълнуван, не сваляйте гащите на секундата, а си доставете по-дълго наслаждение с любовната игра. Това ще ви помогне да се отпуснете и да не вършиме секс небрежно.

Нека той не се концентрира върху тази част от вас, която най-вече го възбужда. Ако да вземем за пример го побъркват гърдите ви или методът, по който го гледате, до момента в който вършиме секс, то тогава да се опита да разсея вниманието си от там. Това ще тушира ситуацията.

Обикновено преждевременната еякулация на мъжете отшумява с постоянния полов живот, както и с трупането на годинки. Ако вашият обичан продължи да бъде притесняван от този противен проблем, е добре да се обърнете към експерт. Лечението е медикаментозно, не е по никакъв начин ужасно и съвсем постоянно е ефикасно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР