За всички нас членовете и симпатизантите на БСП изборите са

...
За всички нас членовете и симпатизантите на БСП изборите са
Коментари Харесай

Елена Йончева: За БСП изборите са голям провал

За всички нас членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия изборите са огромен неуспех. Битката на Корнелия Нинова против корупцията е една реплика. Това го споделям от години.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по бТВ евродепутатът Елена Йончева, анализирайки обстановката в Българска социалистическа партия след изборите.

" Още лятото предизвестих, че Българска социалистическа партия би трябвало да бъде в ядрото и да е авангард на митингите. На изборите се видя, че хората не припознаха Българска социалистическа партия като партия на митинга. Втората неточност за последните месеци бе, че Българска социалистическа партия не напусна предходния парламент и по този начин даде късмет на кабинета " Борисов 3 " да остане на власт. Третата неточност на управлението бе, че Българска социалистическа партия не изрече незабавно поддръжка за втория мандат на президента Румен Радев. Всичко това съм го казвала и в случай че бяха взети ограничения, тези неточности нямаше да бъдат позволени. Смятам, че в случай че третият мандат бъде връчен на Българска социалистическа партия, Корнелия Нинова би трябвало го върне неотложно, тъй като сондажите демонстрират, че само ГЕРБ ще поддържат едно държавно управление на Българска социалистическа партия, което ще е огромен удар против левите хора у нас ", добави Йончева.

" Борисов е едно огромно ранено животно и борбата с него занапред следва. Ставащото в Народното събрание е положително, тъй като за първи път от много време има някакъв спор. Да, има страсти, само че в последна сметка причините надвиват. Няма нищо ужасно в предварителните избори. Най-важното е да има работещо държавно управление. Виждате какво се случва в Италия, Испания, Белгия. Там също постоянно има предварителни избори, само че при демокрацията е по този начин ", заключи евродепутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР