За всички любители на MAX изживяванията в 5G мрежата Vivacom

...
За всички любители на MAX изживяванията в 5G мрежата Vivacom
Коментари Харесай

Vivacom с ново нетрадиционно предложение - Motorola G51 5G в комплект с кафе машина - Технологии

За всички фенове на MAX преживяванията в 5G мрежата Vivacom предлага нова специфична оферта, този път в компанията на хубаво и ароматно кафе.

Телекомът пусна в своите магазини и онлайн смарт телефона Motorola G51 5G в композиция с кафе машина с капсули Lavazza A Modo Mio. Комплектът се предлага на специфична цена от 5,98 лв. на месец на погашение за 36 месеца при подписване на двугодишен контракт за проект Unlimited MAX.

От Motorola ни оферират смарт телефон, чиято камера по нищо не отстъпва на съперниците си на пазара и несъмнено няма да ви разочарова с бързината и издръжливостта си.

Motorola G51 5G идва с ултраширокия 6,8-инчов Max Vision Full HD+ екран, със 120 Hz периодичност на освежаване, което го трансформира в идеалното устройство за безпроблемно и непрестанно гледане на сериали и видео наличие. Моделът предлага ясни фотоси, с наситени цветове, даже и при слаба светлина, с помощта на 50-мегапикселовата си тройна камера. Мултитаскингът е вероятен с процесора Qualcomm® Snapdragon™ 480 Plus, батерията от 5000 mAh и технологията за бързо зареждане.

Италианската кафе машина с капсули Lavazza A Modo Mio дава опция на ценителите на топлата напитка да ѝ се насладят без да се постанова да излизат от у дома. Кафе машината идва с извънредно грациозен дизайн, с хармонични форми и меки линии, и се предлага в бял и червен цвят. Освен това, равнището ѝ на работен звук е 44Db и пести сила, като се изключва автоматизирано. В пакета са включени и 9 капсули подарък.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР