За всички, които са от отбор Дженифър Анистън, новините, че

...
За всички, които са от отбор Дженифър Анистън, новините, че
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Брад Пит - отново заедно на екран, за първи път от 19 години

За всички, които са от тим Дженифър Анистън, новините, че двамата с Брад Пит ще се съберат още веднъж на екран за първи път от близо 19 години, несъмнено са събитието на деня. А може би и на седмицата...

По-рано през днешния ден бе доказано, че Брад ще се причисли към Дженифър в авансово оповестеното четене на сюжет, проведено от неправителствената организация на Шон Пен.

Миналата седмица носителят на " Оскар " разгласи, че ще събере десетки свои известни другари, с цел да даде нов живот на емблематичния филм " Бързи времена в Риджмънт " от 1982 година, като задачата е да се съберат допустимо най-вече пари за разнообразни благотворителни начинания, свързани с COVID-19.

Към момента не е ясно дали Брад и Джен ще имат някакви общи подиуми, тъй че ще би трябвало да изчакаме 20 август, с цел да разберем.

Една от най-любимите холивудски двойка в миналото се среща през 1998 година, с цел да си каже заветното " да " единствено две години по-късно. Единственият път, в който двамата са дружно на екран, е по време на присъединяване на Пит в епизод от осмия сезон на " Приятели ", излъчен през ноември 2001 година Двамата поставят завършек на взаимоотношенията си при започване на 2005 година и съумяват да завършват развода си през октомври същата година.

След като Брад се появи на 50-ия рожден ден на Анистън, а и двамата се засякоха зад кулисите на премиите SAG, сигурни сме, че и тази поява ще успее да подлуди правилните им почитатели. Ще излъжем, в случай че кажем, че и ние не сме измежду тях!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР