За всички, които имат нужда от годишни, месечни и уикенд

...
За всички, които имат нужда от годишни, месечни и уикенд
Коментари Харесай

Vivacom пуска в продажба винетки 2023

За всички, които имат потребност от годишни, месечни и уикенд винетки, в този момент могат да се снабдят с тях бързо, елементарно и комфортно от Vivacom. Всеки, който го направи, незабавно получава удостоверение на посочения от него имейл и мобилен номер, че тя е задействана, а когато винетката изтича, получава увещание от оператора. Валидността на винетката може да се ревизира когато и да е на vivacom.bg и в Pay by Vivacom. Информация за типовете винетки вижте тук. 

Всеки, който желае да закупи винетка от Vivacom, може да го направи в магазините, на уеб страницата vivacom.bg или посредством цифровия портфейл Pay by Vivacom (предоставян от „ Пейнетикс “ АД). Винетките се оферират по оповестените от АПИ цени, като положителната вест за водачите на коли е, че от началото на 2023 година тези цени са по-ниски. 

Vivacom е представител и пропагандатор на електронни винетки в партньорство с „ Диджитол Смарт Инфраструктура “ АД (Digitoll). 

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинVivacom винетка е-винетки продажба онлайн ПоследниНай-четениРегулации 36 Общините получиха 2-годишна пролонгация за новите устройствени проекти Компании 44 Vivacom пуска в продажба винетки 2023 Бюджет и финанси 176 Посредниците в тол системата са получили над 110 млн. лева комисионни Регулации 1316 Малките солари за лични потребности към този момент не изискват позволение за градеж Компании 55616 Без жалост: Apple дава отговор на рецесията с продажбите с парадоксални цени? Енергетика 13336 „ Елхим-Искра “ създаде индустриална батерия, подобаваща за ВЕИ Компании 11239 Новината за Джак Ма изстреля акциите на куп компании нагоре Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР