За всички е ясно, че президентът Румен Радев гледа на

...
За всички е ясно, че президентът Румен Радев гледа на
Коментари Харесай

Цветанов: Радев гледа на Изток

За всички е ясно, че президентът Румен Радев гледа на Изток, разгласи шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ удостовери позицията си, че президентът се пробва да прокарва политика против участието ни в Европейски Съюз и НАТО.

Задочният спор сред двамата избухна след съвещанието на Консултатитвния съвет по национална сигурност през вчерашния ден. Цветанов упрекна Радев, че предлага мнение на КСНС, изводите на което са несъвместими с участието ни в евросъюза и пакта.

Малко по-късно от " Дондуков 2 " разпространиха текста на мнение и упрекнаха Цветанов в манипулативност.

 

" Ако извършите параленост с плана, който беше прочетен от президента, и мнението, пуснато по-късно, ще видите, че те приказват за позиция, която кореспондира с тази на Русия ", сподели през днешния ден зам.-шефът на ГЕРБ пред bTV.

Той изясни, че реакцията му, както и тази на външния министър, е била спонтанна, а хората от президентството се усетили, че са създали гаф.

Цветанов упрекна президента в непрозрачно финансиране на предизборната му акция.

" Това е мрежа за мрачно финансиране на акцията, която фактически би трябвало да бъде осветлена и да забележим на каква база Българска социалистическа партия са взели решението да предлагат Радев за президент. Не остават подозрения, че той е подвластен от други страни ", безапелационен е Цветанов.

Той разяснява и решението на Волен Сидеров да отпразнува рождения си ден през вчерашния ден в Крим. Според Цветанов това не е доста редно и удачно.

" Въпреки тези разлики, ние вършим това, което е потребно за страната ни и не се отклоняваме от европейския курс ", добави Цветанов.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР