За всеки ресор ГЕРБ-СДС имаме поне по двама по-добри кандидати.

...
За всеки ресор ГЕРБ-СДС имаме поне по двама по-добри кандидати.
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС имат по-добре подготвени кадри от ПП/ДБ, уверява Румен Христов

За всеки сектор ГЕРБ-СДС имаме най-малко по двама по-добри претенденти. След като носим отговорност с поддръжката си за това болшинство и това държавно управление, може би е по-добре да имаме по-голямо присъединяване с министри. Това съобщи пред БНР водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Той посочи, че единственият представител на ГЕРБ-СДС в ръководството е Мария Габриел . Тъй като тя е вицепремиер и министър на външните работи, ние носим цялата отговорност за външната политика.

Христов акцентира, че макар гласуването си на, той не желае държавното управление да падне. Според него във времена на две войни е значимо да има постоянен, а не длъжностен кабинет.

По думите му България има потребност от постоянно държавно управление. Именно затова ГЕРБ-СДС го подлагат на критика и се пробват да подобрят работата му. Христов добави, че съществуването на постоянен кабинет е значимо и за евроатлантическите ни сътрудници.

Той дефинира като водещи цели влизането на България в Шенген и еврозоната.

Лидерът на Съюз на демократичните сили акцентира, че Делян Пеевски се е наложил като незаобиколим фактор в Движение за права и свободи и в този парламент.
 Румен Христов дал своя вот символно да падне държавното управление
Румен Христов дал своя вот символно да падне държавното управление

Няма обаче драма сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, увери партийният лидер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР