За всеки продукт с кауза Kaufland ще отделя средства за

...
За всеки продукт с кауза Kaufland ще отделя средства за
Коментари Харесай

DARA и Kaufland с обща кауза в подкрепа на талантливи деца

За всеки артикул с идея Kaufland ще отделя средства за стипендии на възпитаници и студенти без родители

Една от най-обичаните български музикални звезди - DARA - от през днешния ден става лице на най-голямата ритейл компания у нас Kaufland България. В основата на колаборацията сред двата марката стои обща идея – поддръжка на отлични възпитаници и студенти без родители, които да продължат образованието си. Всеки месец изпълнителката ще приканва клиентите на веригата да купуват разнообразни артикули от асортимента ѝ, а Kaufland ще отделя средства за стипендии. Първите „ артикули с идея “, предложени от DARA, са тематичните за идния Свети Валентин ягодов донът и шоколадов кронът. За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазина, всички артикули, част от акцията, ще носят характерно означение - „ Дари С DARA и Kaufland ”.

„ Много се вълнувам за това, което стартираме с Kaufland. Общата ни идея не е просто план или работен ангажимент, а задача, в която надълбоко имам вяра. Тази акция е органично продължение на менторството и поддръжката на младежи, която осъществявам в разнообразни формати през последните години. Чрез партньорството ми с най-големия ритейлър у нас ще дадем късмет на възпитаници и студенти от цялата страна да продължат образованието си. Знам какъв брой е значимо някой да ти даде късмет да се развиваш и да се учиш, с цел да станеш това, което искаш. Радвам, че с Kaufland ще създадем това допустимо – ще подкрепим амбициозни младежи без родители. “, разяснява колаборацията DARA.

„ Дари с DARA и Kaufland ” ще поддържа отлични възпитаници от 11 и 12 клас и студенти в държавни образователни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в профилирана институция. Младежите ще бъдат избирани по 2 критерия - за отличен триумф и мотивация за развиване. Чрез програмата те ще имат опция да продължат образованието си, както и да получат поддръжка за старт в кариерата и да се срещнат с водещи работодатели. Средствата ще

Повече информация за акцията и прям диалог с DARA за идеята, качеството на храната, съкровените моменти, футбола и готви ли и пазари ли DARA, можете да откриете на www.kaufland.bg

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР