За всеки от нас щастието е нещо различно. За някои

...
За всеки от нас щастието е нещо различно. За някои
Коментари Харесай

4 фрази, които никога не трябва да казвате, за да не привлечете нещастието

За всеки от нас щастието е нещо друго. За някои то е в парите, а за други в любовта. Много постоянно ние самите отблъскваме щастието от себе си. И това се дължи на думите, които изричаме без да се замислим.

Какво блокира пътя към щастието?

Неискреност

Само почтени и открити хора могат да познаят същинското благополучие и да подобрят ориста си. Винаги казвайте истината, не лъжете. Това ще ви спести огромна част от неприятностите.

Преживявания от предишното

Не мислете и не говорете за отрицателните прекарвания от предишното ви. Всичко неприятно би трябвало да бъде забравено. Ще имате шанс, единствено в случай че мислите по-често за бъдещето.

Ето кои са фразите, които плашат щастието и го карат да бяга надалеч от нас.

1. " Това в никакъв случай няма да се случи " и " Няма да го направя "

Изричайки тези изречения на глас, вие провокирате ориста да подложи на тестване силата ви. Бъдете сигурни, че тя ще ви хвърли в обстановка, в която ще се наложи изцяло да измененията възгледите си по този въпрос.

Ако настойчиво твърдите, че няма да съумеете, тогава Вселената рано или късно ще ви отнеме шанса. Не се оплаквайте и не влизайте в ролята на Бог, пробвайки се да определите бъдещето си.

2. " Ако аз бях на твое място "

Това е доста рискова фраза, която непосредствено споделя: „ Дай ми проблемите си “. Вселената приема това съществено, без жлъч. Тя ще ви даде това, което желаете. Проблемите на някой различен ще станат ваши. Това може да се случи незабавно, а може и след година-две.

Със сигурност не знаете всичко, което се случва в живота на човек. Не завиждайте за живота му и не изричайте тази фраза. Ако желаете да бъдете някой различен, не забравяйте, че зад външното благополучие може да се крие огромно злощастие.

3. " Не мога "

Вместо тази фраза кажете " Ще опитам ". Ако сте сигурни, че не знаете по какъв начин да извършите нещо, тогава сигурно няма нищо да се получи.

4. " Не знам "

Вселената обича и почита единствено тези от нас, които са твърдо уверени какво желаят и за какво го желаят.

Когато казвате " Не знам за какво работя ", " Не знам за какво пребивавам ", мислите ви стартират да се объркват. И в тази ситуация личното ви злощастие е компенсация за сходни недомислени изречения. Ако ви попитат за вашата фантазия, не бързайте да отговаряте, че не знаете каква е тя. Вселената постоянно оказва помощ на тези, които знаят по какъв начин ясно да си слагат цели.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР