За всеки музикант да стане част от Залата на славата

...
За всеки музикант да стане част от Залата на славата
Коментари Харесай

Промени ли Доли Партън важното си решение

За всеки музикант да стане част от Залата на славата на рокендрола е връх в кариерата и особена чест. Тази година цели 17 актьори към този момент ще могат да се похвалят с това достижение.

Сред тях са едни от най-големите имена в музиката. Например Доли Партън, която в началото не искаше номинацията ѝ да бъде зачетена, тъй като не смяташе, че е " заслужила правото ".

Очевидно обаче от Залата на славата на рокендрола избират да не се съгласят с нея и в последна сметка кънтри певицата ще бъде измежду новите попълнения. Компания ще ѝ вършат Еминем, Лайнъл Ричи, Карли Саймън, групите Eurythmics и Duran Duran.

На хеви метъл легендите Judas Priest пък ще им бъде връчена и Musical Excellence премия.

През последните години Залата на славата на рокендрола включва от ден на ден музиканти, творящи в разнородни жанрове. Причината за това са рецензиите, отправени напоследък, за неналичието на многообразие.

Сред най-известните рап имена, включили се първи, са Тупак и Джей Зи. Джанет Джексън, Тина Търнър и Нина Симон пък са измежду певиците, обогатили женското наличие.

Любопитно е също, че с цел да получат номинация от Залата на славата на рокендрола, артистите би трябвало да са издали първите си записи преди най-малко 25 години.

За новите попълнения е ясно, че дават отговор на изискването. Остава им да се приготвят за формалната гала, която ще се организира на 5 ноември в Лос Анджелис, написа BBC.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР