За всеки мъж първият сексуален неуспех попада в сферата на

...
За всеки мъж първият сексуален неуспех попада в сферата на
Коментари Харесай

Апаратна терапия подобрява потентността като активира естествените биологични процеси в организма

За всеки мъж първият полов крах попада в областта на неприятните изненади - чувал е за него, само че не е очаквал да му се случи. Ако бързо успее да се отърси от претърпяното, рискът от скорошна " засечка " е най-малък. Но в случай че психическото напрежение и нерешителност открият превес, то последващите интимни контакти могат и да се разминат с визията за наслаждение. Случаите на повторяемост са сигнал за утежняване на половата функционалност на мъжа вследствие на възрастови промени в организма или на здравословни неразположения.

Какво може да се направи? На първо място, консултация с уролог, практикуващ полова медицина. Само умел експерт може да диагностицира вида на половото нарушаване, както и да дефинира повода за възникването му. Тя може да е релативно безобидна - изтощеност, стрес или меланхолия, само че може да бъде и физиологична - хормонални и/или съдови нарушавания. Диабет, високо кръвно налягане, сърдечно-съдови болести повреждат мрежата от кръвоносни съдове в таза и половия член и попречват естественото кръвоснабдяване. А стабилната ерекция поражда и се поддържа при съществуването на добър кръвоток.

подкрепя естественото формиране на нови кръвоносни съдове, уголемява съдовата мрежа и укрепва кръвотока. Комплексното й влияние върху кръвоснабдяването основава условия за бързо и стабилно възстановяване на половите благоприятни условия. Методът е одобрен като първа линия на терапия при ЕД, Пейрони и простатит.

При тежки положения на ЕД медицината разчита на за възвръщане на потентността на мъжа.

- иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, показател на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово проучване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед:

с 2 централни местоположения в гр. София. Резултат до 17:00 часа в деня на пробовземането.

Ценоразпис:

- RT-PCR тест - 90 лева,

- бърз антигенен тест - 26 лева,

- тест за антитела за SARS-CoV-2 първокласен разбор - 28 лева

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР