За всеки, който мисли, че е наистина добър в секса,

...
За всеки, който мисли, че е наистина добър в секса,
Коментари Харесай

Наистина ли Швеция смята да превърне секса в състезателен спорт

За всеки, който мисли, че е в действителност добър в секса, може би " най-хубав в света ", към този момент има опция в действителност да потвърди това. Звучи необичайно, само че Шведската секс федерация прави опити да започва интернационално съревнование по тематиката - защото счита секса за тип спорт.
 Нормално ли е да фантазираме за различен, до момента в който вършим секс с колегата си
Нормално ли е да фантазираме за различен, до момента в който вършим секс с колегата си

И да, и не

Според редица изявления във виртуалното пространство и новинарски известия " Европейското състезание по секс " ще се организира на 8 юни и ще включва състезатели от 16 разнообразни страни. Съдиите от федерацията ще регистрират " съблазняването, физическия тип, проучването на ерогенни зони, издръжливостта, творчеството.

Подобно на олимпийските състезатели, участниците ще бъдат оценени по " компликацията на осъществяването " както и по " артистизма ".

За страдание на всички, които считат да изоставен работа и да се отдадат на сходно съревнование, става известно, че горните известия са погрешни. Макар че уредниците, измежду които е и притежателят на стриптийз клуб и Драган Братич, в действителност се надяваха на сходна самодейност, в последна сметка тя бе отхвърлена с редица претекстове, написа.

Sweden has declared sex as a sport and the first-ever sex competition is scheduled to take place early next week. On June 8th, the highly anticipated European Sex Championship, which will be happening under the guidance of the Swedish Sex Federation, will be held.

The…
— The Tatva (@thetatvaindia)
" Заявлението на кандидатстващото съдружие не е задоволително стимулирано и изчерпателно и има голям брой дефекти ", се споделя в известие за медиите на Националната спортна конфедерация в Швеция. " Недостатъците са такива, че заявката не може да бъде прегледано всъщност и заради това би трябвало да бъде отхвърлено. "

И защото, все пак, продължава да се твърди, че надпреварата въпреки всичко ще се организира, конфедерацията се опита да се дистанцира още повече от него, заявявайки пред News Checker, че това е " погрешна информация за да се очерни шведският спорт и Швеция като цяло ".
 Защо да вършим секс три пъти в седмицата
Защо да вършим секс три пъти в седмицата

Освен за наслаждение

Шведската федерация по секс от своя страна реагира възмутено, казвайки: " Тази година те одобриха електронния спорт за спорт. А седенето пред компютъра и играенето на видеоигри повече спорт ли е, в сравнение с здравословната физическа интензивност, под каквато и да е форма, която удължава живота? Нека всеки самичък си направи извода. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР