За всеки човек най-важното нещо в живота му е неговото

...
За всеки човек най-важното нещо в живота му е неговото
Коментари Харесай

Ще плачете неутешимо! Малко момченце знаеше, че ще умре скоро и заръча на родителите си…

За всеки човек най-важното нещо в живота му е неговото семейство. В името на фамилията всички са способни на доста и се надяват, че от другата страна ще им бъде отговорено със същото отношение. Все отново поддръжката на непосредствен човек постоянно е приятна и доста значима.

Това важи с цялостна мощ в най-тежките моменти в живота на едно семейство, въпреки и умиращото пред очите ти дете, е много по-лошо " от неприятен миг ". За страдание, родителите на Джек Робинсън трябваше да се сблъска точно с този призрачен сън в реалия живот.

Четиригодишното момченце е било диагностицирано с неподлежащ на интервенция израстък в мозъка, който можел да го убие във всеки един миг.

Малкото момченце, разбирайки, че умира, съставило лист с нещата, които би желало да направи преди гибелта.


То поискало да се срещне със своите кумири: музикантът Гари Барлоу и артистът Мат Смит. Последният е прочут като артистът, изиграл едно от превъплащенията на Докрто Кой. Мъжете дружно изпели на момчето основната ария от сериала.


Най-голямата молба на момчето обаче родителите могли да изпълнят едвам след гибелта му. Джек ги помолил да му провеждат погребението в жанр " Междузвездни войни ".

" Джек беше неповторимо момче, той успяваше да ни събере всички дружно. Трябваше наложително да му организираме тъкмо такова unikalno заравяне. Яркият безоблачен лъч, който ни освети, бе сигурно Джек, който ни гледаше от небето. Винаги ще те обичам, синко ", показа татко му.

Фенове на " Междузвездни войни " разбрали за последното предпочитание на Джек и пристигнали в костюми на герои от сагата, с цел да ги изпратят в последния му път.

Не може да се опише с думи какво са чувствали родителите, съпровождайки детето си до гробището. Дали, знаейки, че са създали последните му минути живот най-щастливите в късия му живот, на тях им е станало по-леко? Едва ли? Колко доста тъга има по този свят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР