За всеки български гражданин, който не е главен прокурор, е

...
За всеки български гражданин, който не е главен прокурор, е
Коментари Харесай

Крум Зарков: Крайно време е да решим проблема с главния прокурор

За всеки български жител, който не е основен прокурор, е изцяло обикновено да го проверява човек, който не му е зависещ. Това предлагаме и за основния прокурор. Не виждам кое е трагичното.

Така правосъдният министър Крум Зарков отговори на думите на основния прокурор Иван Гешев, че препоръчаните ремонти в закони от страна на правосъдното министерство са " трагични ".

Виждам индикации в основните партии за поддръжка за този законопроект, обявиха го в предизборната акция, разяснява още Зарков пред Нова телевизия. Според него с рецензиите си основният прокурор Иван Гешев е направил законодателството по тематиката за правосъдна промяна център на интернационален интерес.

По време на акцията чух задоволително заявления, че най-накрая този проблем ще бъде позволен. Стъпихме върху законопроекта на Надежда Йорданова, два пъти го внесохме в Народното събрание и е извънредно време да бъде решен въпросът, съобщи още Зарков.

Премахването на фигурата основен прокурор не е реалистично, тъй като изисква привикване на Велико национално заседание, добави той.

Политическата рецесия направи по този начин, че доста основни органи увиснаха и работят отвън мандат, разяснява още Зарков поради неналичието на ново управление на КПКОНПИ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР