За времето от 20 часа на 20-ти до 5 часа

...
За времето от 20 часа на 20-ти до 5 часа
Коментари Харесай

Специализирана полицейска операция бе проведена на територията на Ботевград.

За времето от 20 часа на 20-ти до 5 часа на 21 април, на територията, обслужвана от РУ- Ботевград, бе извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и сигурността на придвижването с присъединяване на чиновници от районното ръководство в града, ОДМВР- София, Национална агенция за приходите и РЗИ.

Около 21.30 часа в събота, на пътя сред жк. „ Саранск “ и път 2-17, полицейски чиновници спрели за инспекция лек автомобил „ Опел Корса “. При типа на униформените 31- годишният лидер от същия град изхвърлил от колата найлонов плик, в който след това били открити общо 1000 къса цигари от разнообразни марки без акцизен бандерол. Водачът е арестуван, а по случая е записана кореспонденция. Два часа след среднощ в полицейския арест попаднал и различен 31- годишен ботевградчанин. При осъществената му инспекция, пред локална дискотека, у него бил открит полиетиленов плик с към 0.35 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. Междувременно на мъжа бил формиран и акт по реда на Указа за битка с дребното безчинство поради отправяните от него обиди и хули към полицейските чиновници при осъществяване на служебните им отговорности. След отчет на материалите в районния съд причинителят е приет за отговорен и му е наложена санкция в размер на 300 лв..

По време на полицейските дейности са тествани общо 94 души и 62 моторни транспортни средства. За период до 24 часа са арестувани петима. Съставени са общо 38 акта и 9 фиша. 8 от актовете са формирани от данъчните инспектори, други 2 от чиновниците на РЗИ по отношение на установени нарушавания от тяхната компетентност
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР