За времето ми като експерт в банковата сфера съм имал

...
За времето ми като експерт в банковата сфера съм имал
Коментари Харесай

Камен Колев, гражданска квота на ПП Републиканци за България Варна: Ще работим за връщане имиджа на Варна като проспериращ град!


" За времето ми като специалист в банковата сфера съм имал доста оферти за постъпване в дадени политически планове, само че досега съм ги отклонявал. В този план видях съидейници, хора, които до в този момент не са се занимавали с политика, само че са постигнали доста в бизнеса и могат да допринесат доста за развиването на страната.С тези хора имаме обща посока и взор за развиването на страната ни.

Политическа партия Република България беше първата партия, която разгласява своите секторни политики, те не са всеобхватни. Там са набелязани главните точки, по които ще работим. Разбира се, те не са затворена система. Всеки от нас даваше своите оферти, даже и дребни, само че в многото се раждаше истината.

Ще отбелязвам някои от тези опорни точки:

Първото нещо, което считаме, че е значимо, е връщане към политиката на строга финансова дисциплинираност. Наблюдаваме раздаването на някакви средства от джипка. Всички го разясняват, само че нещата не престават. Хората, с които приказваме, остават усещане за безотговорно разпределяне на тези средства. Не излиза наяве от къде идват те, по какъв начин се разпределят и стигат ли до крайният бенефициент. Това трябва да спре. Което и държавно управление да пристигна на власт след изборите, то ще се сблъска с един доста сериозен проблем и ще би трябвало да се направи незабавна актуализация на държавния бюджет.

Другото нещо, по което ще работим, това е оптимизация на служителите, заети в администрацията и по-достойно възнаграждение за тези, които ще останат. Там би трябвало да се работи крепко и дейно, а хората да са горди и щастливи, че са държавни чиновници, а не да са едни намусени хора, които обслужват други хора и всички жители да са недоволни от държавната администрация.

Друг акцент в нашите оферти е запазването на плоския налог. Друга опорна точка в програмата ни е разширение обсега на патентния налог. Патентният налог се е потвърдил като един добре работещ инструмент, виждаме го и в доста други европейски страни. Със запазването му и с разширението на обсега му, ние целим понижаване на административния и счетоводен напън върху дребния и междинен бизнес.

Малкият и междинен бизнес, фамилните компании, това е гръбнака на всяка една стопанска система.  

Варна е туристически район. В годините се вижда концентриране единствено в туризъм и услуги. Варна загуби своя искра като мощно развъртян стопански регион. Изчезнаха доста предприятия. Като тези за произвеждане на бира, безалкохолни, вино, кораборемонт. Икономиката в града ни се срина. Затова сме окуражени да работим за възобновяване на имиджа на Варна като един проспериращ град! ", сподели Камен Колев.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР