За връзка между Мили Боби Браун и Джейк Бонджуови за

...
За връзка между Мили Боби Браун и Джейк Бонджуови за
Коментари Харесай

На тайна церемония тези двама млади си казаха заветното да

За връзка сред Мили Боби Браун и Джейк Бонджуови за първи път се заприказва през юни 2021 година, когато той качи тяхно общо селфи в Instagram профила си. По-късно същият месец двамата бяха видяни на разходка хванати за ръце в Ню Йорк. А към този момент публично стана ясно, че в действителност са двойка, когато започнаха да посещават публични събития дружно.

В свое изявление от 2022 година актрисата от Stranger Things разкри, че със сина на Джон Бон Джоуви първоначално са били единствено другари. По-късно обаче са се появили сантименталните искри. Откакто са дружно обаче двамата в никакъв случай не са се тормозили да демонстрират любовта между тях както на обществени места, по този начин и в обществените мрежи. А точно от Instagram профила на 20-годишната Мили Боби Браун стана ясно, че с 22-годишния Джейк Бонджуови са подхванали идната крачка във връзката си и са се сгодили.

Сега, година след новината за годежа им, разбираме, че те към този момент и публично са си споделили " да ". Според People, представен от lifestyle.bg двамата скрито са сключили брак доскоро повече от седмица.

The Sun пък написа, че церемонията е била " доста скромна, сантиментална и с най-близките от фамилиите им ". Изданието прецизира също, че родителите и на двамата младоженци са участвали, само че по-късно тази година следва и по-голяма сватбена гала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР