За влизане в страната се изисква сертификат за ваксиниране преди

...
За влизане в страната се изисква сертификат за ваксиниране преди
Коментари Харесай

Израел отвори днес границите си за чужденци, ваксинирани срещу коронавирус

За влизане в страната се изисква документ за имунизиране преди не по-малко от 14 дни, само че не повече от шест месеца. Израелските управляващи признават всички ваксини, утвърдени от Световната здравна организация, както и съветската " Спутник V ".

Граждани на Европейския съюз към този момент имат право да влязат в Израел и в случай че показват удостоверение, че са преболедували коронавирус преди не повече от шест месеца.

Пътуващите до Израел би трябвало да попълнят онлайн заявление в 48-часовия интервал преди своя полет. То включва декларация за тяхното здравословно положение, използване на документа за имунизация и показване на негативен Пи Си Ар тест за ковид, изработен най-вече 72 часа преди заминаването им.

След идване на летище " Бен Гурион ", на чужденците ще се прави Пи Си Ар тест и те ще остават под карантина за 24 часа или до момента в който дадат негативен резултат на подобен тест. Основният резултат от признаването от израелска страна на преболедуването или имунизирането зад граница е даването на опция за съкратена карантина след влизане на израелска територия и приемането на зелен пропуск след изолацията, разясниха от израелското външно министерство, представено от ТАСС. Министерството разгласи, че се анулира описът на страните в " алената зона ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР