За Везните е важно да поддържат самочувствие. Не бива да

...
За Везните е важно да поддържат самочувствие. Не бива да
Коментари Харесай

Как ретроградният курс на Марс влияе на зодиите

За Везните е значимо да поддържат самочувствие. Не бива да се поддават на провокациите на околната среда, даже някои хора да са им доста скъпи. И също по този начин е значимо да не са прекомерно строги. Везните имат всичко, за което са мечтали. Включително безупречна известност. Остава единствено да създадат грандиозни проекти и самоуверено да вървят, през живота.
 Ретрограден Марс - какво да чакаме? Ретрограден Марс - какво да чакаме?
В интервала от 9-ти септември до 13-ти ноември влизаме в назадничав Марс. Обикновено не свързваме това с нищо положително, само че дано да забележим ка...
Скорпионите умеят в този интервал да се концентрират оптимално, върху проблемите и да ги вземат решение бързо. Това ще им помогне да реализират задачите си от листата с стремежи. Малко убеденост и здравословен оптимизъм са ключът за триумф във всичко!
Напоследък Стрелецът от ден на ден страда от неприятно въодушевление. Той, обаче не се уморява от непрекъснатите анализи с близките. Сега, повече от всеки път, е значимо да построи нов модел на държание с околните и да стабилизира прочувственото и психическото си положение.
За Козирога е значимо да осъзнае своята самостоятелност. Той от дълго време желае да е самостоятелен, както финансово, по този начин и морално. Твърде постоянно слуша мнението на другите. Сега е най-хубавото време да се потвърди!
Водолеите би трябвало да отбележат началото на нов интервал от живота си. Това може да е всичко. От домашен уреди до кола! Важно тук е, обектът да носи действителна изгода.
 Какво ни чака при назадничав Марс? Какво ни чака при назадничав Марс?
На всеки 22 месеца Марс " обръща " посоката на придвижването си и се намира в ретроградна фаза за към 80 дни. Тази година ретроградният пе...
Рибите постоянно са били значими с това по какъв начин наподобяват и дали вършат усещане на близките. Ако, преди нямаха време за спортни зали и разкрасителни процедури, в този момент - намират! Наред с това, би било хубаво да се вслушат в себе си и да си дадат опция за най-малко едно от тайните стремежи.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР