За вас денят ще се окаже много успешен и лек.

...
За вас денят ще се окаже много успешен и лек.
Коментари Харесай

За вас денят ще се окаже много успешен и лек

За вас денят ще се окаже доста сполучлив и лек. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Днес ще би трябвало да сте по-внимателни и да се опитате да се преценявате с възприятията на другите. Може малко да ви помръзва, само че не очаквайте някой различен да ви свърши работата. Добре е да не се пробвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша изгода.
Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачта ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали.
Близнаци
За Вас денят ще се окаже доста сполучлив и лек. Днес може да разчитате на своите подчинени, както и на доброволните си помощници. И едните и другите ще създадат всичко допустимо, с цел да Ви избавят от грижи и задължения. Вие единствено би трябвало да се разпореждате и на време да вдъхновявате своята дребна войска за подвизи. Днес ще бъдете извънредно сантиментални и без изпитание ще притегляте хората, нетърпеливи да скъсат оковите на всекидневието. За начало на съществени връзки този ден не е най-подходящ, само че ярките усещания са Ви обезпечени.
Рак
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.
Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.
Дева
Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване – може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?….
Везни
Денят е обвързван с финансови загуби, неудачни действия и вложения. Склонни сте да харчите повече, в сравнение с можете да си позволите, а предстоящите приходи ще се бавят, тъй че ситуацията може да бъде несъмнено като нежелано. От позиция на работата, денят не е неприятен. Възможни са забавни настоятелен оферти и срещи с хора, които са заинтересувани от съдействие с Вас. Втората половина на деня ще е обвързвана с сантиментални прекарвания. През това време може да се зародят нови увлечения, а не е изключено и да се възродят остарели привързаности. Стабилните двойки ще прекарат деня доста прелестно.
Скорпион
Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е доста забавно време. От една страна би трябвало да поемете огромна отговорност, а от друга – такава обстановка Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и познания от хора, които са се утврърдили като положителни експерти във Вашата област. Възможна е огромна облага от лотарията. В сантиментално отношение ще зародят нови увлечения.
Стрелец
През първата половина на денонощието за Вас нараства риска за дребни, само че дразнещи неприятности. Не са изключени неприятности вследствие на невнимателно боравене с техника, или от изтощеност. Повишава се вероятността за препирня с обкръжаващите Ви, включително с сътрудниците, началството, родителите, децата или обичания човек. С значими работи може да се заемете през втората половина на денонощието. При това се предлага да не се захващате с огромни мероприятия, а да се ограничите до неголеми задания.
Козирог
През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки.
Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.
Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна – доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР