За установени тежки нарушения на служебната дисциплина на двама служители

...
За установени тежки нарушения на служебната дисциплина на двама служители
Коментари Харесай

Уволниха полицаи заради катастрофите на Околовръстното шосе и "Черни връх"


За открити тежки нарушавания на служебната дисциплинираност на двама чиновници от Столична дирекция на вътрешните работи е наложено дисциплинарно наказване уволняване, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Те са уволнени по отношение на тежката злополука от 25 септември на Околовръстния път в София.

Служебното правно отношение на двамата служители на реда - пълководец на поделение и старши служител на реда в група „ Охрана на публичния ред “ на бранш „ Охранителна полиция “ към Шесто районно управление (на МВР), е прекъснато, прибавят от Министерство на вътрешните работи.

Във връзка с тежкото пътно-транспортно произшествие, при което на 5 юли в София в региона на хотел „ Хемус “ починаха две дами и вследствие на осъществени инспекции в Столична дирекция на вътрешните работи.

За открити тежки нарушавания на служебната дисциплинираност двама чиновници на Четвърто районно управление (на МВР) - пълководец на поделение и служител на реда в група „ Охрана на публичния ред “ на бранш „ Охранителна полиция “, ще бъдат осъдени с дисциплинарно наказване уволняване.

По-рано беше освободена от служба служителка на Първо районно управление (на МВР).

За открити нарушавания на служебната дисциплинираност на други 38 държавни чиновници от Столична дирекция на вътрешните работи са наложени дисциплинарни санкции. Те са от разнообразни браншове на отдел „ Пътна полиция “, както и от Трето, Четвърто, Пето, Шесто и Седмо районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР