За успешен клуб като Реал Мадрид печеленето на трофеи се

...
За успешен клуб като Реал Мадрид печеленето на трофеи се
Коментари Харесай

Повторение на дузпите, автографи и снимки: Как "Реал" празнува в Джеда?

За сполучлив клуб като " Реал " Мадрид печеленето на титли се е трансформирало в нормална процедура, даже и в интервали с рецесия.

Такава беше и атмосферата в съблекалнята на отбора след успеха на финала на шампионата за Суперкупата на Испания против " Атлетико " Мадрид в Саудитска Арабия. Сред футболистите на " белите " липсваше еуфория, като те по-скоро одобриха триумфа умерено. Така изглеждаше от появилите се в интернет фрагменти.

DESDE DENTRO | ¡Así se vivió la victoria en el vestuario del @realmadrid! #Supercopa2020 pic.twitter.com/NBSvDObUAf
— RFEF (@rfef) 12 януари 2020 година

Суперкупата беше импортирана в съблекалнята от капитана Серхио Рамос. Преди това Зинедин Зидан получи поздравления от целия си щаб.

Вместо да отворят шампанското, футболистите избраха да изгледат още веднъж дузпите, които им донесоха 11-и трофей от конкуренцията в историята.
След над 120 минути борба и дузпи: " Реал " Мадрид победи с 11-ата си Суперкупа Тимът на Зинедин Зидан победи градския противник "Атлетико "
След това последваха фотоси с красивата купа и няколко подписа.

Очаква се празненствата да са по-емоционални през днешния ден (13 януари), откакто футболистите на " Реал " се приберат в Испания и покажат трофея на почитателите си вкъщи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР