За успех на пазара днес не е достатъчно да правиш

...
За успех на пазара днес не е достатъчно да правиш
Коментари Харесай

Volkswagen иска да избегне съдбата на Nokia

" За триумф на пазара през днешния ден не е задоволително да правиш положителни коли, а би трябвало и да ги интегрираш дейно в цялостна цифрова екосистема ", декларира шефът на Volkswagen Group Херберт Дис в изявление за Bloomberg. Според мениджъра транспортът на хора и артикули скоро ще стане единствено част от функционалностите на колите по този начин, както телефонните диалози към този момент не са съществена функционалност на смарт телефоните.

Дис разкрива, че във Volkswagen се пробват да избегнат ориста на финландската компания Nokia, която не съумя да се приспособява в точния момент към новата цифрова действителност и от водещ производител на мобилни телефони се трансформира в новобранец. За да предотвратят сходен процес, немците имат намерение да разработят лична операционна система, която да се употребява освен в колите на концерна, а и да се продава на съперници.

Според Дис Европа скоро ще стане водач по брой на електрическите автомобили в международен мащаб. Това ще разреши на Volkswagen да се трансформира в една от най-подготвените за цифровата епоха компании.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР