За услугата“, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков,

...
За услугата“, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков,
Коментари Харесай

Богомил Бонев: За „услугата“, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков на един защитен свидетел

За „ услугата “, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков, когато накараха предпазен очевидец да се отметне от показанията си и от договорката. От боязън той да не разплете цялата незаконна мрежа, те му дадоха обещание политически чадър. А в този момент дори и мним болничен. Така написа в собствен пост Богомил Бонев във връзка разкриващите се един след различен обстоятелства към аферата „ Паска “ и присъединяване на Живко Коцев в нея.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Нека уточним още един път, че от незаконната група обвиняването избира един нарушител. Повтарям – нарушител. И го прави предпазен очевидец против имунитет. За да разкрие цялата незаконна активност.
Това е договорка. Ако този нарушител се отметне от договорката, отношението към него е двойно по-агресивно.
Защото и в ареста има разнообразни условия.
Това е „ услугата “, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков, когато накараха предпазен очевидец да се отметне от показанията си и от договорката. От боязън той да не разплете цялата незаконна мрежа, те му дадоха обещание политически чадър.
А в този момент дори и мним болничен. Сигурно си мислят, че по този начин няма да бъде уволнен. Нищо, може да се лекува и в Министерство на вътрешните работи болница. Да не приказваме за главоболията на лекаря, подписал болничния лист.
И в този момент този очевидец няма различен излаз. Освен да разкрие всичко за всички мошеници. Които ни управляваха последните месеци.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Според близки до следствието има настройка Коцев да бъде упрекнат до края на седмицата по делото против проведената незаконна група за контрабанда, пране на пари и рушвет, напомня SafeNews.

По това обвиняване в ареста са шефката на митниците Петя Банкова, предприемачът Стефан Димитров, а татко му Марин Димитров, който също е обвинен, е в „ Пирогов “, тъй като в събота преди мярката за неотклонение, се почувства доста зле и по неотложност беше извикан екип на „ Бърза помощ “ в Съдебната палата.

Според проверяващи не било изцяло несъмнено, че Коцев ще бъде упрекнат. Причината била, че основният секретар е в болничен и не се чувствал добре. Затова можел и да изиска да се отсрочи повдигането на обвиняването.

Стана известно, че той се е познавал с татко и наследник Марин и Стефан Димитрови, считани за близки до контрабандиста Николай Николов-Паскал.
В медийното пространство се появиха и фотоси на тримата, а на една от тях Коцев театралничи с часовник за 50 хиляди лв., за който се счита, че му е подарен от Стефан Димитров.

Коцев е приел да бъде очевидец. Две денонощия е бил под протекция. Това значи, че приемаш да получиш индулгенция, с цел да натопиш другите в групата. Връщането му е, че би трябвало да има човек, който да противостои на „ неприятния “. Това сподели криминалистът Иван Савов в ефира на NOVA.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР