За улеснение на трафика в края на работната седмица в

...
За улеснение на трафика в края на работната седмица в
Коментари Харесай

От 15 часа в петък е свободно пътуването по АМ Люлин

За облекчение на трафика в края на работната седмица в петък, 8 юни от 15 часа се прекратява обрушването на скатовете при 9-ти км на Автомагистрала " Люлин " .

В събота - 9 юни, от 13 до 18 часа , когато трафикът е спокоен , ще се спре придвижването на леките коли по Автомагистрала " Люлин " в сектора от пътен възел " Даскалово " до пътен възел " Мало Бучино " . Такива ограничавания имаше през цялата седмица.

В неделя, 10 юни, всички транспортни средства ще могат да пътуват по автомагистралата без ограничаване, оповестиха от АПИ. Тогава катерачите също няма да работят по пречистване на скалите.

За пътуващите за София обходният маршрут е по път I-1 през Владая , а в посока Перник е по път I-1 през Владая и път III-1801 през Мало Бучино.

Камионите над 12 тона ще бъдат спирани на шпации от два часа и ще изчакват на място. Първото прекъсване е от 13 до 15 часа. Движението на тежкотоварния трафик ще бъде пуснато за един час от 15 до 16 часа. След това камиони над 12 т още веднъж ще бъдат спрени за два часа от 16 до 18 ч.

В понеделник - 11 юни, ще продължат аварийно-възстановителните действия при 9-ти км на Автомагистрала " Люлин " . До приключването им всеки ден от 10 ч. до 18 ч. придвижването на леките коли по автомагистралата в сектора от пътен възел " Даскалово " до пътен възел " Мало Бучино " ще бъде спирано.

Обходният маршрут за пътуващите за София е по път I-1 през Владая, а в посока Перник е по път I-1 през Владая и път III-1801 през Мало Бучино .

Камионите над 12 тона ще бъдат спирани на шпации от два часа и ще изчакват на място . Първото прекъсване е от 10 ч. до 12 ч., а по-късно от 13 до 15 часа и от 16 до 18 часа.

Аварийни действия са свързани с обрушването на скатовете при 9-ти км на Автомагистрала " Люлин ".

Агенция " Пътна инфраструктура " благодари на водачите за търпението от породените неудобства, които обаче са наложителни, с цел да се пътува комфортно и безвредно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР