За улеснение и удобство на клиентите си Банка ДСК вече

...
За улеснение и удобство на клиентите си Банка ДСК вече
Коментари Харесай

Банка ДСК предлага приложение DSK mToken за подписване на преводи и документи онлайн


За облекчение и улеснение на клиентите си Банка ДСК към този момент предлага DSK mToken - мобилно приложение за смарт устройства с операционни системи Android и iOS. Приложението служи за потвърждаване на преводи и документи, изпратени през интернет банкирането за самостоятелни клиенти - ДСК Директ, както и през мобилното банкиране DSK Smart, оповестиха от финансовата институция.

Иновативното решение дава отговор на най-високите стандарти за сигурност и съставлява опция на употребяваните до момента цифрови документи и тоукън устройства, като съчетава в себе си редица преимущества и благоприятни условия. Извършваните интервенции са с висока степен на сигурност - двуфакторна отбрана, и се удостоверяват бързо и несъмнено от всяка точка по света - с къс ПИН код или биометричен идентификатор. Активирането на DSK mToken върху едно или повече устройства се прави в няколко лесни стъпки и е изцяло гратис.

Допълнително преимущество е и фактът, че DSK mTokenработи и в офлайн режим - преводите, изпратени през интернет банкирането ДСК Директ, могат да се удостоверяват даже когато телефонът няма връзка с интернет.

Въвеждането на новата услуга е част от тактиката на Банка ДСК да предлага новаторски решения и комфортен метод на обслужване, съобразени с динамичното всекидневие на клиентите.

Потребителите могат да заявят използването на DSK mToken във всеки един офис от клоновата мрежа на Банка ДСК в страната.

Допълнителна информация е налична на уеб страницата на банката: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/дск-директ/интернет-банкиране/dsk-mtoken
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР