За ужасен инцидент в градския транспорт в Пловдив информира току-що

...
За ужасен инцидент в градския транспорт в Пловдив информира току-що
Коментари Харесай

Ексклузивно: Кошмарен инцидент с бебе в количка в пловдивски автобус!

За ужасяващ случай в градския превоз в Пловдив осведоми преди малко читателка на Plovdiv24.bg . Ето и прочувствения й роман: Здравейте! Искам да подам недоволство от водач на рейс номер 6 в Пловдив. Казвам се госпожа Христова. Тази заран, пътувайки с този рейс с бебето ми, внезапно водачът наби внезапно спирачка по бул. "Шести септември ", при което аз потеглих да падам, а количката се обърна безусловно с бебето по лице. Не мога да ви опиша ужаса, който изпитах в този миг, виждайки бебето ми обърнато и затиснато от количката.
Благодаря на дамата, която незабавно се притече на помощ, а водачът даже не понижи рейса, нито спря, даже не ни попита дали сме добре с бебето или дали сме засегнати. Нито той, нито даже кондукторът се позаинтересуваха за нашето положение. Дори не ни помогнаха да слезем. Абсолютно съм потресена от този факт.

От човешка взаимност не попитаха по какъв начин сме. В момента количката е огъната (едното колело не допира земята), веселя се, че беше на спирачка, не ми се мисли къде би литнала, в случай че не бях я стопирала. Благодаря на Бог, че детенцето ми е живо и крепко и се отървахме единствено с уплахата и напрежението, който изживяхме. След като друга жена ни оказа помощ да слезем, съумях да направя фотография на рейса, която ползвам ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР