За ужаса на горящия ферибот в Йонийско море, разказа наш

...
За ужаса на горящия ферибот в Йонийско море, разказа наш
Коментари Харесай

Очевидец на пожара на ферибота: Всичко изгоря, нямаше шанс как да се загаси огъня

За ужаса на горящия ферибот в Йонийско море, описа наш съотечественик, който е бил разсънен от блъсканица на палубата към 3.30 тази заран.

" На този транспортен съд се качихме от Игуменица и пътувахме за Италия. Работя като водач на камион. Бяхме легнали, заспали в каютите и към 3.30 - 4 часа ми замириса на дим. Момчетата, с които бяхме в каютата, разсъниха ги - крещя - тука става нещо, тъй като слушам тропат от личния състав. Излязох да видя какво става и видях, че гори корабът. Събудих ги. Организацията беше добре. Събраха ни на безвредно място на кораба, след това ни качиха на лодките, които се намират в кораба. След това пристигна различен транспортен съд и ни качи. И камионите, и документите - всичко изгоря. Нямаше късмет по какъв начин да се загаси огъня ". Това описа пред Българска национална телевизия Румен Методиев от Петрич, един от пасажерите на ферибота.

Методиев сподели още, че се намира на остров Корфу и съобщи, че има добра организация като ревизират по имена пасажерите и дали се нуждаят от здравна помощ.

Предполага, че евентуално ще ги превозят до Игуменица и оттова ще се приберат за България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР