За удобство служители на 7 гишета очакват гражданитеВ сградата на

...
За удобство служители на 7 гишета очакват гражданитеВ сградата на
Коментари Харесай

Община Върбица отвори Център за административно обслужване

За улеснение чиновници на 7 гишета чакат жителите
В постройката на Община Върбица проработи нов Център за административно обслужване на жители. От няколко дни всички услуги, които кметството прави, са още по-бързо налични и събрани на едно място. На 7 гишета общински чиновници обслужват локалните поданици.
Разделени са на гражданска регистрация, техническо обслужване и по две за административно обслужване и за заплащане на локални налози. Обособена е и каса.
Вече не се постанова върбичани да се изкачват по етажите на кметството за подаване на заявки, търсене на информации, приемане на удостоверения, заплащане на данъци. Улеснени са и хората с двигателни усложнения - административната база е налична за инвалиди, има и особено санитарното помещение за тях.
Центърът е основан за всички жители да бъдат удовлетворени от услугите на общината и бързо обслужени, разяснява кметът на Върбица инж. Мердин Байрям. " Времето е скъпо за всеки, а държим и качеството на осъществената услуга за съгражданите ни постоянно да бъде на равнище ", напомни градоначалникът.
Новата облага за чиновници и население е осъществена с локални доходи на кметството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР