За удивителния влак призрак, който на 14 юли 1911 година

...
За удивителния влак призрак, който на 14 юли 1911 година
Коментари Харесай

Нови подробности за влака призрак с италианските богаташи, изчезнал през 1911 г.

За удивителния трен фантом, който на 14 юли 1911 година потегля на разходка от Рим и изчезва безследно, е писано много доста.

Но въпреки всичко да напомним. Влакът се е състоял единствено от три вагончета, в които са пътували 106 заможни италианци. В един миг композицията влиза в дългия тунел Ломбарди и... безусловно в него се разтваря във въздуха (това е по думи на двама участници в пътуването, които отрано са съумели да скочат от вагона).
Влакът по този начин и не бил открит, а входовете, за всеки случай, били зазидани с камъни. Също по този начин авиобомба от втората международна война срутва сводовете му, вечно погребвайки тази загадка от позиция на археологията.

От позиция на езотериката, загадъчният трен просто е попаднал във възел на времеви-пространствения континиум, след което е почнал да се появява в разнообразни елементи на света и по друго време.

Той е бил виждан, което е и най-поразителното, в Мексико през 1845 година, т.е. влакът в тази ситуация е пропаднал в предишното.

Там останалите в него 104 пасажери наред са слезли от композицията и също по този начин наред малко по-късно са се оказали в лудницата.

Влакът постоянно е бил виждан в самата Италия, а също и в Германия, редица пъти даже в Русия, а също и в Крим и Украйна.

При това той се е появявал в друго време и на най-удивителните места.


Удивителни са местата заради обстоятелството, че остарелият трен може да се движи единствено по релсите от това време, а актуалните железопътни линии изобщо не могат да паснат неговите колела.

Още по-поразителен е фактът, че композицията е била виждана освен по железопътни линии, само че и в метрополитени.

Дълги години тази информация е била строго засекретена. Но в този момент тя излезе нескрито и от нея излиза наяве, че италианският трен фантом през 1975 година е бил видян на кръговата линия на московското метро, когато значимата транспортна артерия е била затворена.

Също по този начин е бил видян и в Подмосковието, до гара "Солнцево ". Машинистът на локалната електричка го забеляазл на пътя си и незабавно съобщил на диспечера, само че "призракът " също толкоз мистериозно липсващ, както се бил и появил.
По предписание влакът се появява през нощта, само че от време на време това се случва и сутринта, когато към момента е тъмно.

Също остава въпроса, за какво влакът постоянно си избира релсов път, откакто, по думите на очевидци, той не се движи по самите релси, а плава над тях.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР