За тях Телецът е готов да бачка здравата. Мисълта, че

...
За тях Телецът е готов да бачка здравата. Мисълта, че
Коментари Харесай

Как Харчат Зодиите: Няма По-Стиснат От Козирога, Но Ето Кои Са Най-Щедрите

За тях Телецът е подготвен да работи хубавичко. Мисълта, че има скътани пари, го ощастливява надълбоко. Предпочита да влага в антики и недвижима благосъстоятелност, в сравнение с в невидими фантасмагории като акции и облигации. Телецът не дава и не взема пари назаем.

БЛИЗНАЦИ

Продават лед на ескимоси

Необходимо зло - това са за Близнаците парите. Разпределянето на финансите не им е стихията. С последните останки от заплатата по-скоро биха си купили чифт нови обувки, в сравнение с да си платят сметката за тока. Харчат, без да се замислят, само че и елементарно печелят, каквито са умни, контактни и изобретателни. Не се интересуват от самите пари, а от процеса на правенето на пари. От тях стават чудесни търговци, защото са доста безапелационни - могат да продадат лед и на ескимосите. Те работят поради работата. Дори с голяма заплата не можеш да задържиш представител на този знак на работа, която му е досадна.

РАК

Чичо Скрудж сънува пачки

Чичо Скрудж спи и сънува сладостен сън - седи и брои голям куп пари. За да се усеща спокоен и сигурен, Ракът има потребност от дебела сметка в банката. Това му дава успокоение и сигурност и вяра за светли съдбини. Той не е тъкмо свидлив - той е спестовен. За него парите са мерило за това какъв брой коства самият той. Раците обичат да разпределят фамилния бюджет. При тях всичко е пито-платено. Няма висящи сметки, няма празен ледник. Няма екстравагантни покупки, поради които след това да се постанова да стягат коланите.

Много са внимателни, в случай че би трябвало да дадат заем на някого. Стриктно връщат борчовете си.

ЛЪВ

Щедро дава и ненавижда да желае

Не обичате шампанско с черен хайвер? Добре, тогава ще го поднесем с топнати в шоколад ягоди! Лъвът е царят на блестящата претрупаност.

Той ненавижда да губи. Каквото и да е - пари също. Според него те са основани с една цел - да може Лъвът да си купи всичко, което заслужава. Спортна кола, таблет, телефон с размера на врата, маркови облекла... Колкото по-екстравагантно, толкоз по-добре. Мрази да брои, пресмята и разпределя парите си. Това му пречи на размаха. Ако остане без средства, от горделивост няма да изиска заем. Но е подготвен да даде всичко до последното си левче на другар в потребност.

ДЕВА

Живеят съвсем без средства

Дайте им счетоводни книги и сметки. Дори да не са наясно с вълнуващите концепции на счетоводството, те постоянно са подготвени да се научат. Просто обичат да вкарват ред - във финансите също. Девите са най-хубавите в зодиака, когато става въпрос за боравене с пари. Мразят да ги пилеят, което не е същото като да са стиснати. Спестяванията са значими за тях, тъй като им обезпечават успокоение и най-много самостоятелност. Умеят да си живеят добре съвсем без пари. Както Христос е нахранил 5000 души с две риби, по този начин и Девата може с 10 лв. да спретне цялостен ваучър. Мразят да вземат пари назаем, само че още повече ненавиждат да дават.

ВЕЗНИ

Не ща дюнер, желая филе

Защо да хапвам дюнер, откакто мога да вечерям филе миньон? Везните доста държат на изискания живот. За тях всеки ден, прекаран без да се поглезят, е прахосан. Знаят доста добре от кое място идват парите - явно не от банкомата. Не обичат да се напъват да ги изкарват, само че пък с лекост ги харчат. Има две благоприятни условия представител на този знак да си заплати в точния момент сметките - по случайност или благодарение на виновен сътрудник. Везните на драго сърце биха пробутали на различен разпределянето на бюджета, тъй като тези неща са им досадни. Толкова са чаровни, че никой не би могъл да им откаже пари назаем. Те също с подготвеност дават.

СКОРПИОН

Гениални в печеленето

Скорпионите са гениални по въпроса с парите. Мнозина са забогатели без ничия помощ. Най-странното е, че огромна част от тях са богати наследници. Държат толкоз доста на парите, тъй като те им обезпечават сигурност, независимост и най-важното: власт и надзор. Добре разпределят бюджета си и в никакъв случай не харчат повече, в сравнение с могат да си разрешат. Ако са взели назаем, ще увъртат и ще мотаят до последно индивида, който им го е дал. Дадат ли те самите, ще гонят като вредител длъжника, до момента в който им се изплати.

Когато са богати, Скорпионите са дашни - не се стискат за щедрост или да оказват помощ на другар.

СТРЕЛЕЦ

Прахосват, само че са с шанс

Широки пръсти е определението за тях. Макар и доста да харчат, за късметлиите Стрелци постоянно се намира от кое място да вземат. Обичат парите, тъй като за тях те са еквивалент на свободата и купона. Стрелците са безкрайно великодушни, което постоянно води до произшествия в бюджета. При все това, колкото и да е необичайно, Стрелецът умее да ръководи сметките си, само че пък това му е толкоз досадно, че е целесъобразно да наеме счетоводител. С подготвеност дават пари, като заемът постоянно се трансформира в подарък. Ако им дадете вие, би трябвало да внимавате. Поради несериозното си отношение към парите, Стрелецът може и да не помни да ви ги върне.

КОЗИРОГ

Държат си изкъсо парите

Филе миньон за вечеря? Може, в случай че е преоценено в магазина. Много са стиснати Козирозите. Работят интензивно и методично, цялостен живот натрупат с една-единствена цел - да имат. Те няма да бъдат спокойни, в случай че зад тила им не стои огромна кръгла сума в банката. Така изкъсо държат фамилния бюджет, че ситуацията се нагнетява до обстановка на протест. Не им би трябвало калкулатор или лист хартия, с цел да се оправят със сметките си. Счетоводството им идва от вътрешната страна и всичко пресмятат мислено.

Нормално е, че освен това състояние Козирозите ненавиждат да дават пари назаем. Не обичат и да вземат. Всеки да си гледа в личната торбичка!

ВОДОЛЕЙ

Харчат, обаче с омерзение

Водолеите, гениите на зодиака, не са гениални единствено във връзка с облагите. За тях финикийските знаци са единствено средство за реализиране на крайната цел, която постоянно е някаква задача. Умът им е като живак и, в случай че можеше да се концентрира върху изкарването на пари, всички Водолеи щяха да са милионери. Но за тях е по-важно да мислят по какъв начин да спасят човечеството - да вземем за пример като унищожат корена на злото в международен мащаб, т.е., парите. Така че Водолеите са футуристи с нихилистично отношение към парите. Те харчат като всички хора, само че го вършат с омерзение. Мразят да вземат заеми, а в случай че дават, държат да им ги връщат в точния момент.

РИБИ

Невероятно, само че са в час

Мечтатели, непригодни за жестоката действителност? Да, но не! По отношение на паричните каузи Рибите са напълно в час. Не са алчни или стиснати, само че знаят по какъв начин да разпределят, какъв брой да харчат и рядко остават без стотинка. Колкото и да им е тъжно, и на тях им се постанова да печелят пари като останалите зодии. Те са или великодушни разсипници, или истерични скъперници, защото от време на време изпадат в суматоха, че ще останат без пари.

Не могат да откажат, когато им изискат назаем. После, несъмнено, по този начин и не съумяват да се сетят къде са отишли тези пари. Някои неща остават за Рибите вечно забулени в тайнственост./Труд/
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР