За твърд контрол на спекулата и таван на цените се

...
За твърд контрол на спекулата и таван на цените се
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Нужен е контрол срещу спекулата

За корав надзор на спекулата и таван на цените се разгласи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Ловеч Вяра Емилова. Според нея сега няма надзор и цените скачат. На фона на данните за повишаването на хляба Вяра Емилова напомни мярката на Българска социалистическа партия за 0% Данък добавена стойност за хляба, с което цената на хляба е арестувана да не се подвига.
Тя още веднъж напомни, че от Българска социалистическа партия са изпълнили обещанията си и социалистите с чисто лице се явяват пред хората. Освен десетте ограничения, които оферират за преодоляване на инфлацията, от партията имат и създадена стратегия, която е ориентирана както към пенсионерите, по този начин и към младежите. " Затова и нашият фокус е най-вече постоянна стопанска система и повече обществени ограничения за българските жители ", уточни Емилова. 
В икономическата сфера от левицата ще не престават да упорстват за обезщетения на компаниите за цените на тока, както и за стратегия за обезщетения на цената на газа. Осигуряване на евтини и обезпечени доставки на газ, в това число и възобновяване на договарянията с " Газпром ", са измежду останалите оферти на левицата.
Кандидат-депутатът от " Българска социалистическа партия за България " изясни, че обществените ограничения, признати до този миг, се дължат на цялото държавно управление, само че те са се осъществили с помощта на Българска социалистическа партия. " Хората знаят кой до момента се е борил за обществената политика. Те споделят, че Българска социалистическа партия е общественият дирек и главният стожер, който извоюва тези обществени придобивки ", означи Вяра Емилова. Като още един приоритет на левицата тя посочи построяването на АЕЦ " Белене ", което е извънредно значимо за районите Ловеч и Плевен.
Като по-важното за Ловешка област Вяра Емилова открои отварянето за целогодишна проходимост на прохода Троян-Кърнаре. Българска социалистическа партия е поела начинания за създаване на спортна зала в Троян, подкрепяне на спорта в Ловеч, значимо е да бъде довършена и автомагистрала " Хемус ", както и развиване на туризма поради забележителностите в района.
Вяра Емилова прикани българските жители да излязат и да гласоподават, с цел да има работещо държавно управление. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР