За ЦСКА предстои изключително важен мач, който до голяма степен

...
За ЦСКА предстои изключително важен мач, който до голяма степен
Коментари Харесай

И нека червената приказка продължи...

За ЦСКА следва извънредно значим мач, който значително може да даде съществено преимущество на " армейците " в борбата за купата. В неделя момчета на Саша Илич ще премерят сили против Лудогорец на стадион " Българска войска ". В момента " алените " са водач в шампионата с две точки задатък пред своя главен съперник и една възможна победа съвсем несъмнено ще обезпечи първото място на ЦСКА до края на постоянния сезон.

При тази изродена скица с плейофи по един мач, да влезеш като първи ти дава много огромно преимущество и ЦСКА би трябвало да преследва това с всички сили. Едно вероятно тъждество в неделя също влиза в играта. След това " алените " имат посещение на Хебър, а в последния кръг от сезона одобряват Ботев (Враца) на своя стадион и би трябвало да съумеят да задържат преднината си. Лудогорец ще има две много по-сериозни трудности. " Орлите " ще играят с Берое в Разград, а в последния кръг ще гостуват на Ботев (Пд) на чисто новия стадион под тепетата.
 Сложиха бомба с наряда на Драганов за мача ЦСКА - Лудогорец
Сложиха бомба с наряда на Драганов за мача ЦСКА - Лудогорец

Недолюбван е от " армейците "

Дори и при една възможна загуба, ЦСКА ще остане в играта, само че към този момент няма да държи ориста в ръцете си. До момента през сезона всеобщото мнение е, че ЦСКА изигра най-силния си мач точно против Лудогорец в Разград, въпреки и " алените " да позволиха проваляне. " Армейците " изгубиха оня дуел с 2:1, само че оставиха отлични усещания с играта си, а Лудогорец би трябвало да благодари на Георги Кабаков, който тогава си затвори очите за две явни дузпи в интерес на ЦСКА. Сега още веднъж рефер на мача ще бъде най-хубавият български арбитър и нека този път да бъде по-обективен.
 Снимка 590540
Източник:

Каквото и да се случи в този дуел, а и до края на сезона, ЦСКА заслужава да бъде поздравен. " Червените " съумяха да притиснат тима от Разград и тронът, на който Лудогорец стои от цели 11 години към този момент се клати съществено. Още повече, че всички виждаме по какъв начин " орлите " завоюваха много от точките си през сезона. Почти цялата Първа лига пропищя от съдийството в мачовете против тях. А и настрана - Лудогорец разполага с няколко пъти по-голям бюджет, футболна база и съвременен стадион. Единственото, което разградчани си нямат са... почитателите.

Сезон след сезон, година след година, мач след мач - ЦСКА не стопира да израства във всяко отношение. Има и спадове, има и възходи в играта, само че това е най-нормалното нещо на света. Цялостната картинка, световен взор над нещата ясно демонстрира, че ЦСКА се движи в вярна посока. Може да е бавничко, само че е в вярната посока.
 Фенове на ЦСКА разискват хореографията за мача с Лудогорец
Фенове на ЦСКА разискват хореографията за мача с Лудогорец

Имат работен обяд на " Армията "

Спечелването на купата и новия стадион са двете неща, за които почитателите на отбора не стопират да мечтаят. В понеделник от ЦСКА дадоха обширна конференция, на която беше показан плана за новия стадион, а това сигурно е най-важното нещо. До 2 години ЦСКА ще има своя чисто нов и съвременен дом, а това обезпечено ще изстреля отбора в друга орбита. Ето тогава към този момент ЦСКА ще има всички причини да си върне остарялата популярност и още веднъж да бъде оня " палач на първенци ", който поставяше на колене и помиташе всичко по пътя си в България и чужбина.
 Снимка 615489
Източник:

Тази неделя следва една от следващите борби на зеления терен, само че войната няма да свърши с нея. Стадион " Българска войска " ще се пръска по шевовете и " алените " футболисти ще имат опция да покажат на всички дали са подготвени за купа №32. ЦСКА държи ориста в ръцете си, а бъдещето пред отбора е ярко и безоблачно. " Червената " приказка продължава, всичко е в краката и главите на играчите. Само и само от тях зависи дали ще запишат имената си със златни букви в богатата история на най-титулувания и сполучлив български тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР