За циничните хора се знае, че поне са искрени, но

...
За циничните хора се знае, че поне са искрени, но
Коментари Харесай

Тези 5 зодии са най-циничните и черногледите, няма да ви е лесно с тях

За циничните хора се знае, че най-малко са откровени, само че има моменти, в които в действителност прекаляват. Те не виждат положително у никого, даже у лоялните и честни хора. Не имат вяра на никого и са скептични, написа Блиц.

Но в действителност постоянно споделят това, което мислят и не биха ви заблуждавали. Ето кои са те:

Козирог
Козирозите се доверяват извънредно мъчно, по тази причина евентуално стават цинични. Вярват единствено на най-лошото, което демонстрират хората, би трябвало някой да им покаже нещо извънредно положително и благо, с цел да помислят, че е почтен човек. Песимисти са и считат, че всеки гледа личния си интерес.

Телец
Много се нервират, когато виждат по какъв начин в обществените мрежи всички изкарват живота си съвършен. Знаят, че не може всичко да е толкоз розово и постовете за сватби, годежи и така нататък са безсмислени. Да показваш благополучие във Фейсбук и Instagram е смешно за телците. Не се концентрират над отрицателното, само че държат повече на същинските страсти в действителния свят, а не на показността. Затова могат да се държат цинично в мрежата.

Дева
Могат да са толкоз цинични, че даже това повлиява на метода, по който виждат себе си. Не могат да одобряват похвали, даже думите на другите да са откровени. Девите единствено ще се засмеят пренебрежително и няма да извърнат внимание. Мислят си, че с благите думи ги манипулират и вършат обстановката много неловка.

Риби
Рибите се нервират ужасно доста, когато някой им каже да се ухилен. Направо полудяват. Рибите са толкоз прочувствени и не се тормозят да показват възприятията си, тъй че нямат проблем да се смеят и усмихват, когато са радостни и щастливи. Но очевидно има някакъв проблем, в случай че не са. И не е работа на никого какво се случва с тях. Затова могат да реагират много отрицателно на такива подкани.

Скорпион
Това са знаците, които знаят, че хората лъжат непрекъснато, по тази причина им е мъчно да повярват на някого. Мислят, че това, което им споделят другите, е цялостна небивалица, изключително в случай че е нещо, обвързвано с усеща, страсти, обещания. Това ги ядосва извънредно доста и стават цинични. Впускат се в диалог с концепцията, че каквото и да каже другия, то ще е лъжливо.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР