За целта в деловодството на парламента беше внесено искане до

...
За целта в деловодството на парламента беше внесено искане до
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС вкарва казуса с „Труд“ в НС: Извънредно викат Минеков на изслушване

За задачата в деловодството на Народното събрание беше импортирано искане до ръководителя на Народното събрание да свика народните представители на 7 декември 2021 година Предложението е подписано от 59 народни представители от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.

По време на изключителното съвещание народните представители оферират да бъдe изслушан министърът на културата Велислав Минеков и да бъдат прегледани всички дейности на изпълнителната власт, засягащи активността на една от най-старите частни медии.

По-рано през днешния ден полицията запечата редакцията на вестника, която се обитава в постройка на Министерството на културата. Комисия, назначена от регионалния шеф на София-град, е влезнала в офисите, с цел да извърши заповед за изземване.

От деловодството на Народното събрание обясниха за Фрог, че свикването на такова изключително съвещание зависи напълно от ръководителя на Народното събрание. По закон той може да прегледа проблема в 7-дневен период. Какъв е шансът депутатите да да стартират втория си работен ден изключително и то с чуване на министър, следва да разберем.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР