За три случая, в които вандали са потърсили общината, за

...
За три случая, в които вандали са потърсили общината, за
Коментари Харесай

Масов бой заради момиче в Благоевград: Камери са запечатали случката


За три случая, в които вандали са потърсили общината, с цел да заплатят повредено от тях имущество, заяви в ефира на БТВ Бойко Начев - шеф дирекция  " Информационно и административно обслужване ".

Той разяснява всеобщ пердах пред дискотека от предходната седмица, който е станал поради момиче.

" На записите по-късно видях един пердах, който стартира в ранните часове към 5,30 ч. в денонощната сладкарница и се придвижва на тази площадка пред Младежкия дом. Сериозен екшън. Ползите от видеонаблюденито са съществени. Имат добър честен и дисциплиниращ резултат ", сподели той.

Пример за това е случката с албанските студенти, които повредиха лампи от коледната декорация и елхата на площада. Положителното е, че като изтрезнеят и видят в обществените мрежи и в медиите какво са създали, те идват и желаят да заплатят повреденото имущество.

Препращаме по подготвеност в Министерство на вътрешните работи, прокуратура и съд фрагментите. Ако видеото, което е направено, променим наказателния кодекс, че то е законосъобразно, ще има изгода.

Три са случаите към този момент, в които идват и пожелават да заплатят вредите - албанските студенти, две момчета, които повредиха осветлението коледно, и един жител, който е развалил елхата ", разкри той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР