За трето дете е готова Радина Кърджилова! Самата тя сподели,

...
За трето дете е готова Радина Кърджилова! Самата тя сподели,
Коментари Харесай

Радина Кърджилова: Искаме третото дете да е момиче

 За трето дете е подготвена Радина Кърджилова! Самата тя показа, че след двете мъжки чеда, които роди на Деян Донков, към този момент желае третото да е момиче.

" Бих желала третото ни дете да е момиче, дори имаме хрумвания за името. Ще се споделя Дая. Първата писмен знак - на Деян. Втората писмен знак - на майка му на Деян. И третата писмен знак - на баба му на Деян ", споделя щастливата Радина.

Звездата от екрана и сцената споделя, че по време и на двете бременности е изпитвала боязън, само че към този момент се усеща доста по-подготвена като майка.

" Когато Христо (първородният й наследник – бел. ред.) беше беше бебе, не можех даже да го изкъпя. Толкова ми трепереха ръцете от неспокойствие и терзание! ", спомня си Радина.

Тогава Деян се заемал с къпането на детето: " Деян го къпеше в мивката, припомням си по какъв начин безусловно му се събираше в шепата. В началото Деян му сменяше памперсите. Много плаках, до момента в който ми пристигна кърмата с Христо, беше огромна драма, доста мъчно потегли. Но в този момент с Йоан бях доста по-спокойна и уверена ", отбелязва актрисата.

Любимата на Деян Донков споделя, че и двата пъти ражда планувано със секцио: " И двамата ми синове са родени със секцио за мое страдание - просто не ми се удаде да родя по естествен път! ", споделя тя.

" Преди първото раждане отидох на надзорен обзор, а докторът ми сподели, че имам разобличаване, и ме вкара да раждам. Опитаха се да провокират обикновено раждане, само че не се случи и се наложи секцио ", споделя Радина.

" За второто секцио бях доста уплашена, непрекъснато плаках. После по-трудно се възвърнах от интервенцията. Но в този момент всичко е наред ", споделя Радина и добавя: " С Деян сме страховит тим. Аз съм му освен сътрудник - аз съм му и другар, обичана, сътрудник на сцената... все хубави неща! Моите родители също доста ми оказват помощ, пробвам се да намеря време за всичко - както за майчинството, по този начин и за специалността. Защото в този момент чувствам, че съм в тези години, в които мога да дам най-вече! "

Преди време Радина призна, че астролог й предсказал появяването на бял свят на двете момчета: " Когато навърших 25, отидох на астролог и разбрах по изчисленията, че ще имам две момчета. Разбира се, не повярвах, въпреки че доста от нещата, които ми споделиха, след това се оказаха правилни. Ето, 10 години по-късно имам Христо и Йоан! "

Казва, че още не е в съвършена форма, само че се възвръща от интервенциите: " Не считам, че съм в най-хубавата си форма сега. Гледам да пия повече течности - вода, чай. Хапвам доста салати и сезонни плодове, само че не съблюдавам строги режими, с цел да не отнемам Йоан, защото към момента го кърмя ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР