За трето дете е готова Радина Кърджилова. Самата тя сподели,

...
За трето дете е готова Радина Кърджилова. Самата тя сподели,
Коментари Харесай

Радина Кърджилова след 2 мъжки рожби: Искам момиче от Деян Донков

За трето дете е подготвена Радина Кърджилова . Самата тя показа, че след двете мъжки чеда, които роди на Деян Донков, към този момент желае третотo да е момиче. „ Бих желала третото ни дете да е момиче, дори имаме хрумвания за името. Ще се споделя Дая. Първата писмен знак на Деян. Втората писмен знак на майка му на Деян. И третата писмен знак на баба му на Деян “, споделя щастливата Радина.

Звездата oт екрана и сцената споделя, че по време и на двете бременности е изпитвала боязън, само че към този момент се усеща доста по-подготвена като майка. „ Когато Христо (първородният й наследник бел. ред.) беше бебе, не можех даже да го изкъпя. Толкова ми трепереха ръцете от неспокойствие и терзание! “, спомня си Радина.

Тогава Деян се заемал с къпането на детето: „ Деян го къпеше в мивката, припомням си по какъв начин безусловно му се събираше в шепата. В началото Деян му сменяше памперсите. Много плаках, до момента в който ми пристигна кърмата Христо, беше огромна драма, доста мъчно потегли. Но в този момент с Йоан бях доста по-спокойна и уверена “, отбелязва актрисата.

Любимата на Деян Донков споделя, че и двата пъти ражда планувано със секцио: „ И двамата ми синове са родени със секцио, за мое страдание просто не ми се удаде да родя по естествен път! “, споделя тя. „ Преди първото раждане отидох на надзорен обзор, а докторът ми сподели, че имам разобличаване, и ме вкара да раждам. Oпитаха ce да провокират обикновено раждане, само че не се случи и се наложи секцио “, споделя Радина.

„ За второто секцио бях доста уплашена, непрекъснато плаках, написа „ България Днес “. После по-трудно се възвърнах от интервенцията. Но в този момент всичко е наред “, споделя Радина и добавя: „ С Деян сме страховит тим. Аз съм му освен сътрудник, аз съм му и другар, обичана, сътрудник на сцената... все хубави неща! Моите родители също доста ми оказват помощ, пробвам се да намеря време за всичко както за майчинството, по този начин и за специалността. Защото чувствам, че съм в тези години, в които мога да дам доста! “.

Преди време Радина призна, че астролог й предсказал появяването на бял свят на тв момчета: „ Когато навърших 25, отидох на астролог и разбрах по изчисленията, че ще имам две момчета. Разбира се, не повярвах, въпреки че доста от нещата, които ми споделиха, след това се оказаха правилни. А ето, 10 години по-късно имам Христо и Йоан! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР