За трети пореден ден се проведе бдение - протест пред

...
За трети пореден ден се проведе бдение - протест пред
Коментари Харесай

Трети ден на протести в Сливен заради жестокото убийство на малката Кристин

За трети следващ ден се организира бдение - митинг пред сливенската болница. Хората упорстват за най-строго наказване за килъра на дребната Кристин от село Сотиря, както и за наказване за доктора от Спешна помощ, който пръв се е отзовал на случая в селото.

Сливен
 © БГНЕС
Заради самопризнанието, присъдата на обвинения Мартин Трифонов може да бъде понижена за период от 20 до 30 години отнемане от независимост. Близките на детето, които стачкуваха пред болничното заведение, са недоволни от този размер на наказването и упорстват Мартин да получи доживотна присъда без право на подмяна, а не след време да излезе и да посегне още веднъж на нечий живот. Исканията на протестиращите ще бъдат завършени в подписка.
 © БГНЕС
21-годишният Мартин Трифонов е упрекнат в ликвидиране, блудничество и обезчестяване. Той беше настанен в болница под засилена полицейска защита, откакто след няколкочасови преследвания и оказване на опозиция беше настигнат и прострелян от полицията.

Обвиняемият направи цялостни признания, а майката на убитото дете настоя той да получи пожизнен затвор.
 © БГНЕС  Протестиращи в Сливен желаят обективна присъда за килъра на дете от Сотиря Протестиращи в Сливен желаят обективна присъда за килъра на дете от Сотиря
Доживотен затвор без право на подмяна за арестувания за жестокото ликвидиране на 7-годишното момиченце от Сотиря, желаеха на митинг през днешния ден в Сливен. Хората...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР