Кампанията на Байдън ще излъчи нова реклама в щатите на бойното поле, която твърди, че политиките на Републиканската партия ще навредят на гласоподавателите от Латино

...
За трети път в рамките на по-малко от месец кампанията
Коментари Харесай

За трети път в рамките на по-малко от месец кампанията на Байдън ще излъчи телевизионна реклама, насочена към гласоподавателите от Латино, група за гласуване, която съставлява ключова част от успешната коалиция на президента Байдън през 2020 г. – и такава, която е ухажвана и от републиканските кандидати за президент през 2024 г., включително бившия президент Доналд Тръмп, основният фаворит на Републиканската партия през 2024 г.

Рекламата, наречена „The Difference" или "La Diferencia" ще се повиши следващата седмица на водещите пазари в щатите на бойното поле, включително Аризона, Невада и Пенсилвания, според старши съветник по кампанията. Той също така ще работи на цифрови платформи в Джорджия, Мичиган, Уисконсин и Северна Каролина. Старши съветници на кампанията казват, че това ще бъде първата реклама, представяща контраст между партиите, която се фокусира върху латиноамериканците, твърдейки, че републиканският дневен ред ще навреди на латиноамериканците.

„Някои говорят. Други го правят. В нашата общност ние знаем разликата", казва разказвачът в рекламата, която ще бъде излъчена както на испански, така и на английски език.

рекламата поставя избора между двете партии през 2024 г. като една „между програма, която намалява разходите и инвестира в латиноамериканските общности и техния бизнес“ и тази на „MAGA републиканците, чиято платформа служи само на богатите и могъщи ."

"Разликата" / "La Diferencia" — реклама на кампанията на Байдън

По-нататък се казва: "Кампанията на президента Байдън познава политическата сила на латиноамериканците и инвестира рано и агресивно за да представи неговия случай, защото ние няма да приемем техните гласове за даденост."

Купуването на реклама ще бъде в 7-цифрен диапазон и е част от рекламен блиц на стойност 25 милиона долара от кампанията на Байдън, докато се опитва да достигне до латиноамерикански и чернокожи гласоподаватели в ключови области на националния пейзаж на бойното поле. Това е най-голямата покупка на реклама от президентска кампания на този ранен етап от първичния цикъл.

Джейми Флорез, испаноговорящ директор и комуникационен директор на Републиканския национален комитет, каза в изявление: „Демократите са приемали испаноговорящата общност за даденост твърде дълго. Никакви похарчени пари няма да променят факта че Байдън е бедствие за нашата общност, от икономиката, до границата и растящата престъпност.“

Той добави, „Под ръководството на републиканците се радвахме на най-ниското ниво на безработица, най-високото ниво на собственост върху жилища и най-високи средни доходи от всякога, поради което испаноговорящите гласоподаватели ще продължат да гласуват за републиканци през следващите цикли."

Миналата седмица, на първия ден от месеца на испанското наследство, кампанията на Байдън пусна първата си реклама в Spanglish, смесица от английски и испански. Спотът от 15 секунди се излъчва в платформи за спортно съдържание, включително испаноезични мрежи като Telemundo и по телевизията в Невада, Пенсилвания и Аризона, според говорителя на кампанията.

В интервю за CBS News в четвъртък Байдън Мениджърът на кампанията Джули Чавес Родригес каза, че новата реклама е начин да се напомни на латиноамериканските гласоподаватели за „избора, който имат пред тях: президент и вицепрезидент, които се борят за латиноамериканските работници и се борят да гарантираме, че увеличаваме заплатите и защита на латиноамериканските работници – срещу, знаете ли, Републиканската партия, която продължава да изпраща работни места в чужбина, която продължава да атакува имигрантите, която продължава да знаете – наистина просто беше ужасно за американския работник.“

Тя предположи, че всеки от опонентите на президента „идва със същия екстремен дневен ред, който сме виждали отново и отново, независимо дали е от хора като Тръмп или Десантис, или който и да е друг“.

A старши съветник на кампанията казва, че рекламата ще визуализира посланието на кампанията, противопоставящо се на втория президентски дебат на Републиканската партия следващата седмица в библиотеката Рейгън, в Сими Вали, Калифорния, където ще пътуват няколко членове на екипа на кампанията на Байдън.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg