За трети път се качвам на подиума и сега специално

...
За трети път се качвам на подиума и сега специално
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ще бъде страхотно да спечелим баража за УЕФА

За трети път се качвам на подиума и в този момент особено съм сюрпризиран, тъй като не съм спечелил нищо. Но пък премията идва от хората, които правят оценка труда ти. Без да наскърбявам другите анкети, за мене тези награди са най-справедливи, съобщи Илиан Илиев.

Треньорът на Черно море, който до Нова година водеше Верея, остана трети след Николай Киров (Ботев) и Александър Томаш (Берое) в подреждането на Асоциацията на Българските футболисти.

"При публицистите постоянно има малко пристрастия, когато гласоподават, въпреки да не желая да обидя никого. Доволен съм от постигнатото досега, тъй като тимът надгради. Черно море стартира мъчно пролетна, само че можеше и още да надгражда. Ако спечелим баража против Левски, към този момент в действителност можем да кажем, че сезонът е добър ", сподели още Илиев.

Черно море излезе като победител във втората осмица на Първа лига и получава правото да оспорва квотата на Левски за шампионата Лига Европа. Варненци ще се борят на стадион Георги Аспарухов в една среща.

"За нас не е нещо ново да се борим на Герена. Но знаете, че с цел да се надяваш на триумф, против грандовете като посетител би трябвало да си съвсем безукорен в отбрана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР