За трети път Иван Лазаров се закле да работи за

...
За трети път Иван Лазаров се закле да работи за
Коментари Харесай

Иван Лазаров положи клетва като кмет на община Вършец

За трети път Иван Лазаров се закле да работи за благоденствието на курортната община. Това стана на публична гала, водена от регионалния шеф Росен Белчев. Той подари на градоначалника българската конституция, директория и писалка, с която да подписва новите контракти за евросредства. Подкрепата си за новия мандат на кмета даде и националният представител Дилян Димитров. Водосвет за здраве и благоденствие извърши архимандрит Антим дружно с локалния духовник Балджиев. Първи поставиха клетва съветниците, а след тях и Лазарoв.
"Осъзнавам отговорността, която поемам. Ще работя в името на всички поданици в община Вършец, освен за тези, който гласоподаваха за мен ", сподели Лазаров.
Последва и клетва на двамата определени кметове на села – Емил Димитров и Ангел Петров. За ръководител на общинския съвет бе определен Анатоли Димитров:
„ За първи път в новата история на Вършец имаме определен кмет за трети път. За пръв път в новата история на Вършец имаме определен ръководител на Общинския съвет за трети път. Водихме чиста и честна предизборна акция и не се поддадохме на клеветите и черния пиар. Време е да работим дружно за бъдещето на Вършец. “
Тържествената сесия бе закрита с осъществявания на певчески състав от Гаганица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР