За трети път Фондация Солидарност в действие организира конкурс за

...
За трети път Фондация Солидарност в действие организира конкурс за
Коментари Харесай

Община Радомир дири най-вдъхновяващите жени

За трети път Фондация " Солидарност в деяние " провежда конкурс за най-вдъхновяващите дами на територията на Радомир. Номинации се одобряват до 10 февруари 2024 година за дами – вдъхновителки от общината.

Пред Радио София учредителят и изпълнителен шеф на фондацията Маги Назер изясни, че изначално всички дами са вдъхновяващи в своите фамилии и общностни.

„ В рамките на тази самодейност обаче, се опитваме да дадем видимост на дамите, които имат огромен принос на публично равнище за общностите, от които са част и по този метод да покажем какъв брой огромен е приноса на дамите, нещо което много постоянно, изключително в предишното, е било подценявано “, посочи Назер.

Тя добави, че до момента в състезанието са били номинирани учителки, краеведи, дами, които се грижат за заболели деца и близки, и други

„ Те съумяват да основат собствен личен бизнес, с цел да подкрепят фамилиите си, други градят кариера в едни от най-големите организации на територията на община Радомир, тъй че техният профил е доста разнороден. Това, което е общото е един извънредно военен дух и полезността на това да даваш, и удоволствието, което тези дами черпят от това да подават ръка на хората към себе си “, изясни Маги Назер.

Наградени с почетни грамоти и статуетки ще бъдат 10 от номинираните дами. Това ще се случи на 8 март, на тържествено честване на Международния ден на дамата в Радомир.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР