За трета ппоредна година фондацията, създадена в памет на именития

...
За трета ппоредна година фондацията, създадена в памет на именития
Коментари Харесай

Емблематичното лице на NOVA Николай Дойнов с нaграда от Фондация „Димитър Цонев“

За трета ппоредна година фондацията, основана в памет на именития български публицист Димитър Цонев, връчва награди в две категории – ТВ водещ и ТВ кореспондент. Тази година анонимното гласоподаване на управителния съвет на фондацията дефинира наградата в категория „ ТВ водещ “ да отиде в ръцете на емблематичното лице на Новините на NOVA – Николай Дойнов.

Емблематичното лице на NOVA беше отличен в категория „ ТВ водещ “ за изключителното студио „ COVID-19: Заедно против пандемията “, включващо роман за заболяването от първо лице, живи включвания от най-горещите точки в страната и отговори на въпроси заложени от феновете на NOVA към ръководителя на Националния действен щаб, министрите на вътрешните работи, стопанската система, труда и обществената политика, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и основния държавен хигиеничен контрольор.

„ Тази премия не е единствено за мен. Телевизионната публицистика се прави на последно място от водещи. Новините се вършат от кореспонденти и оператори, от продуценти и монтажисти и още доста хора, които не ги дават по малкия екран, само че те с атолкова значими, колкото и тези, които поставят точката на изречението. Тази премия е за всички тези, които работят с мен всеки ден. Те го заслужават! “, сподели водещият минути, откакто получи наградата.

Грамота за присъединяване в състезанието получи и репортерът Вероника Димитрова за следствието ѝ за центъра за настаняване от фамилен вид на хора с деменция в Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР