За трета поредна годинасело Роза се превърна в китно населено

...
За трета поредна годинасело Роза се превърна в китно населено
Коментари Харесай

Събраха 4400 лева на поредния концерт и базар „За една по-светла Коледа“ в село Роза

За трета поредна годинасело Роза се трансформира в китно обитаемо място по време на коледния концерт и базар „ За една по-светла Коледа 2023 “.

Над 4400 лв. са събраните средства от коледния базар, на който се предлагаха вкусни сладкарски произведения, солени храни, скар, вино и коледни сувенири. Той бе единствено част от картинката, която бе допълнена от прочувствен концерт, съчетал в себе си локални обичаи, танци, музика и блестяща заря за край.



Събитието бе проведено от локални запалянковци, кметството в Роза, жителите на селото, както и всички останали институции в обитаемото място, благодарение на Община „ Тунджа “. Официални посетители бяха кметът на община „ Тунджа “ Станчо Ставрев, неговите заместници Стоян Петков, Пламен Петров и Тодор Налбантов, общински съветници и кметове на други обитаеми места от общината.



Събраните пари ще бъдат употребявани за облагородяване на селото и осъществяване на бъдещи събития. Общата сума от трите издания на събитието в поледните години приближава 12000 лв., с които бяха построени площадка за тенис на маса, цветни букви с името на селото, организираха се редица събития и други.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР