За трета поредна година VIVACOM е партньор на Българския олимпийски

...
За трета поредна година VIVACOM е партньор на Българския олимпийски
Коментари Харесай

БОК обяви нов партньорски договор с откриването на Олимпиадата

За трета поредна година VIVACOM е сътрудник на Българския олимпийски комитет. Договорът за партньорство сред беше подписан публично при започване на седмицата на стилна гала в постройката на БОК от Стефка Костадинова, ръководител на Българския олимпийския комитет и Мирослав Петров, основен шеф продажби и член на УС на VIVACOM. Споразумението е за 2018 година и продължава сполучливото партньорство сред олимпийския комитет и водещия телеком в България.

" Благодаря на управлението на VIVACOM за поддръжката и за отначало гласуваното доверие. Партньорството с компанията е доста скъпо за олимпийското семейство и разрешава на БОК да инициира и реализира редица планове за подкрепяне на младети ни спортни очаквания и на заслужили спортни митове, " съобщи след подписването на контракта Стефка Костадинова.

Мирослав Петров акцентира задачата на VIVACOM да поддържа спорта поради силата му да сплотява и основава положителни страсти, както и съответно самодейностите на БОК, ориентирани към привличането на повече младежи към спорта като източник на здраве и спортсменски полезности. Още през цялото време на партньорството с БОК VIVACOM подрепя освен финансово, само че и информационно олимпийския дух и достиженията на българските спортисти.

През 2016 година за олимпийските игри в Рио компанията приготви и излъчи в обществените медии поредност с видеа " Моята олимпийска история " с присъединяване на Йордан Йовчев, Йорданка Благоева, Тереза Маринова, Румяна Нейкова и Таня Богомилова. Клиповете напомнят знаковите победи на родните състезатели, които накараха цяла България да се гордее с тях. Тази година, във връзка на зимната олимпиада в Пьончан, Република Корея, VIVACOM поддържа българския спорт с нова поредност видеа с олимпийските звезди Екатерина Дафовска и Евгения Раданова. Телекомът и БОК твърдо имат вяра, че по този начин ще издигнат духа на публиката и ще я стимулират да поддържа още веднъж своите спортисти и олимпийски посланици.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР