За трета поредна година Видин е домакин на младежкия Summer

...
За трета поредна година Видин е домакин на младежкия Summer
Коментари Харесай

Видин е домакин на Summer Vibes Festival

За трета поредна година Видин е хазаин на младежкия Summer Vibes Festival . Той ще се състои на 11 и 12 юни край емблематичната цитадела " Баба Вида " , заяви пред Българска телеграфна агенция Валентина Ненова, представител на уредниците на фестивала.

Както и при предходните издания, задачата на събитието е за тези два дни да " извади " децата от цифровия свят , да насърчи общуването им онлайн и игрите навън. Един от специфичните посетители ще е музикалната сензация Дара, във фестивала ще вземат участие Торино и Пашата, V:RGO, EMIL TRF, Moneystaxs и DJ Theo, посочи Ненова.

По думите й програмата на фестивала е наситена откъм събития и страсти за дребни и огромни. Всеки ден преди обяд ще има dance school , където участниците ще изработят танц, който ще показват вечерта на огромна сцена пред аудитория.

Следобед ще се играят доста занимателни игри. Участието във всяка от тях ще носи на всеки парче от пъзел , като най-после събралите всички части ще вземат участие в лотария с атрактивни награди. Вечерите са отредени за безвъзмездни концерти на едни от най-актуалните измежду младото потомство музикални звезди у нас.

На 11 юни всички видинчани и посетители на града ще могат да чуят и да се срещнат онлайн с латинокралете Торино и Пашата, както и с Дара. На 12 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от любимците на младежите -V:RGO, EMIL TRF, Moneystaxs и DJ Theo.

Водещ на събитието ще е Монти

Входът за всички събития е свободен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР