За трета поредна година в Девин от 10 до 12

...
За трета поредна година в Девин от 10 до 12
Коментари Харесай

Национално състезание проверява знанията на ученици и учители по чужди езици

За трета поредна година в Девин от 10 до 12 ноември ще се организира новаторското Национално съревнование по непознати езици, речеви и отзивчиви умения "Аз мога - тук и в този момент " за възпитаници от 7 до 12 клас. Образователната самодейност се провежда от Сдружение "Аз мога - тук и в този момент " взаимно с учебни заведения за езиково образование "Интелект ".

В първото издание 2015 година взеха присъединяване 150 ученика и 35 ръководителя от 21 обитаеми места. В идващото издание през 2016 година вземат участие 198 ученика и 50 ръководителя от 27 обитаеми места. Тази година чакаме повече от 300 участника от цяла България!

Състезанието се организира върху три съществени компетентности в три стадия - слушане с схващане ( "Интервю "), четене с схващане ( "Тествай знанията си ") и основаване на текст ( "Изрази себе си в есе "). Състезателните категории са: Английски език, Немски език, Испански език и Френски език.

Тук е формалният уебсайт на надпреварата. Формата, под която вземат участие учениците в надпреварата, е единствено самостоятелна и единствено в една категория, като всеки един участник, съгласно това в кой клас е към актуалната образователна година, попада в групи в категорията, която е избрал за присъединяване: 7 - 8 клас, 9 - 10 клас и 11 - 12 клас.

За да разберете повече по отношение на провеждането и изискванията на надпреварата, апелирам деликатно прегледайте информацията в секции "Регламент " и "Условия ".

Регистрацията за надпреварата е до 23:59 часа на 27 октомври. Заявката за присъединяване се прави тук.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР