За трета поредна година, в България ще се проведе Red

...
За трета поредна година, в България ще се проведе Red
Коментари Харесай

Red Bull Campus Clutch отново ще изправи студенти от цялата страна един срещу друг в играта VALORANT

За трета поредна година, в България ще се организира Red Bull Campus Clutch: влиятелен световен шампионат по играта VALORANT, наличен само за студенти. Тази година българските национални квалификации и финали ще се проведат на 21-ви октомври. Турнирът е неповторима опция за студенти от цялата страна да покажат на какво са способни и да се изстрелят на международната esports сцена.

VALORANT е известна отборна игра от FPS (first person shooter) жанра, която завладя света на игрите откакто се появи на бял свят през 2020. Разработена от Riot Games – основателите на League of Legends – VALORANT представялява композиция от тактическа тактика и прецизна пукотевица. През последните 3 години играта завоюва голямо количество почитатели в областта на електронните спортове, с професионални играчи и тимове, които се състезават на най-високо равнище.

Българските студенти към момента могат да се запишат, да показват уменията си на националната сцена и да играят за опцията да показват страната ни в Истанбул! За да вземат участие би трябвало само да потвърдят статута си на студент в настоящия есенен учебен срок и да записват тима си от 5 играчи до 21-ви октомври. Повече информация и регистрация можете да намерите на формалният уебсайт на Red Bull.

Самите квалификации ще можете да гледате на 21-ви октомври (събота), онлайн от 12:00 в Twitch канала на TDB Play.

Team UniversaL: миналогодишните първенци на България

Red Bull ampus Clutch се реализира за трета поредна година в България от Red Bull Bulgaria и за втора поредна година, в партньорство с TDB Play. Mедиен сътрудник е Kaldata.com.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР